یکی از کارهایی که هر یک از شما داوطلبان عزیز در زمان آمادگی برای کنکور، به منظور نتیجهگیری بهتر میتوانید انجام دهید، به کارگیری شگرد تندخوانی است. شاید با خود بگویید که ما فعلاً به زمان جمعبندی مطالب و مرور آن نرسیدهایم و الان برای تندخوانی زود است.
برای پیشرفت در آزمون آزمایشی باید به این نکات دقت داشت:
اگر برنامهای منظم نداشته باشیم که وقت خود را برای انجام کارها با آن تنظیم کنیم، زمان زیادی را تلف خواهیم کرد. همچنین اگر از همان روز اول سال یا ترم تحصیلی، برنامهای مرتب و منظم نداشته باشیم، روز به روز تکالیف درسیمان به روی هم انباشته شده و هر چه بیشتر تعلل کنیم،
وقتی حرف کنکور به میان میآید، یک پای ثابت و اصل مهم این آزمون، دروس امتحانی و چگونه مطالعه کردن آنهاست. هر ساله، داوطلبان زیادی از ماهها قبل از کنکور شروع به مطالعه میکنند، اما در نهایت، پس از اعلام نتایج و اسامی پذیرفتهشدگان، افراد بسیاری از نتیجه خود راضی نیستند.
تحلیل آزمون را چه گونه انجام دهم؟ از کجا شروع کنم و چه گونه ادامه دهم؟ چه طور پیشرفت کنم؟ نتوانستم عملکرد خوبی در آزمون داشته باشم، چه کار کنم؟
ما به محدوده بندی آزمون نرسیدیم (یا نخوندیم یا مدرسه مون به سرفصل های آزمون نرسیده) و این باعث میشه تو آزمون سوال نزده زیاد داشته باشیم و نتیجه ازمون باعث دلسردی و بی انگیزگی ما میشه. به نظرتون تو این آزمون ها وقتی آماده نیستیم شرکت کنیم؟
اختلالات اضطراب از شایعترین موارد بیماری روانی هستند که میلیون ها نفر را در جهان تحت تاثیر قرار می دهند. اضطراب می تواند خود را هم به صورت جسمی (ضربان قلب سریع، لرزش بدن، عرق سرد، سرگیجه، احساس خفگی)
دغدغه هایی که گاها هرکدام از ما با آنها در طی مسیر رو به رو میشویم، ممکن است که فقط دغدغه و سوال ما نباشد و بسیاری از افراد هم مسیر با ما هم با آن چالش مواجه شوند.
داوطلبان کنکور بایستی روزانه بین شش الی هشت ساعت بخوابند . حداکثر هشت ساعت بخوابید، بیشتر از آن، هم باعث از دستدادن زمان (برای مطالعه مفید) است و هم کسلی و خوابآلودگی در روز را به دنبال دارد.
توی زندگی همه ی ماها یه روزایی هست که همه چیز روی روال نیست. ناراحتیم، دلسردیم، یه سری چیزا ذهنمون رو درگیر کردن و اون حس و حال همیشه رو نداریم برای درس خوندن. وقتی ناراحتم نمیتونم درس بخونم ، چیکار کنم؟ باید چیکار کنیم؟؟
الان که با شما داوطلبان گرامی صحبت میکنیم، بیشتر شما عزیزان، مشغول مطالعه و آمادگی برای کنکور هستید. ممکن است که شرایط هر یک از شما با دیگر دوستان، هم کلاسیها و نیز سایر رفقایتان فرق کند، اما مهم این است که حتماً مطالعه را شروع کرده باشید و با یک برنامهریزی اصولی و حساب شده، پیش روید.
چگونه در دوران کنکور چاق نشویم؟ خدیجه رحمانی متخصص تغذیه، درباره راههای صحیح برای کاهش وزن در روزهای باقی مانده تا کنکور، گفت: کنکوریها باید دقت کنند که در زمان مطالعه تغذیهای مناسب داشته باشند
چرا شبیهسازی کنیم؟ مسلماً در ماه آخر بهترین شیوهی آموزشی که داوطلب میبایست آن را انتخاب کند (بهعلت تعطیلی مراکز آموزشی)، خودآموزی و خوداصلاحی است.
همیشه به داوطلبان و دانشآموزان گفته و تاکید کردهایم که کنکور فقط درس خواندن نیست، بلکه چطور درس خواندن و چگونه پیمودن راهی است که باید هر داوطلب تا زمان برگزاری آزمون سراسری طی کند، و برای موفقیت در کنکور، فقط داشتن اطلاعات علمی کافی نیست.
بدون یادداشت برداری مطالبی که می خوانیم را زودتر از یاد می بریم. البته یادداشت برداری برای ما کارکردهای دیگری هم دارد. مثلا به ما کمک می کند تا مطالبی را که یاد گرفته ایم دسته بندی و سامان دهی کنیم.
چند روزی میشود که مرجان، دچار دل درد و دلپیچههای شدید شده است. گاهی حالت تهوع هم به سراغ او میآید و درس خواندن را برایش مشکل میکند. گاهی، چشمهایش بشدت درد میکند و احساس میکند که مطالعه برایش دشوار شده است.
یکی از مهمترین ارکان بازیابی مطالب که نقشی بسیار کلیدی در تکمیل فرایند یادگیری دارد تمرین کردن است و هرچه قدر تمرین بیشتری حل شود تسلط دانش آموز روی مطالب افزایش می یابد و در نتیجه سریع تر می تواند تمرینات مشابه را حل کند و به سوالات پاسخ دهد.
رقابت شدید بر سر رشته های پرطرفدار رشته ی تجربی ، حکایت از این موضوع دارد که حتی یک تست در جلسه ی کنکور میتواند سرنوشت دانش آموزی را عوض کند . یکی از عوامل افزایش تعداد غلط در آزمونها ، بی دقتی است که نتایج خیل عظیمی از دانش آموزان را تحت تاثیر قرار میدهد ،
روش های صحیح مطالعه توسط جناب محمد ابراهیم نژاد، رتبه 100 منطقه 3 کنکور 97 و مشاور رشته تجربی آموزش داده شده است جهت مطالعه این مقاله به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
خیلی ها راه و هدف خود را در زندگی آینده ، بر مبنای تحصیل و درس خواندن بنا می کنند و ترقی ، پیشرفت و توسعه ی فردی ، اجتماعی ، علمی ، درسی و شغلی خود را در کنکور دادن و تحصیل در دانشگاه جستجو می کنند . اما این پیشرفت خواهی و به قولی توسعه خواهی تنها آغاز مسیر است.
افشین مسافری، مشاور تحصیلی و کنکور اظهار کرد: هرسال شاهد هستیم که هزاران داوطلب در کنکور شرکت میکنند و از این تعداد برخی به اهداف خود دست یافته و برخی دیگر نیز سال بعد حتی سالهای بعد تلاش میکنند تا به هدف خود برسند،
همه از اهمیت دوران تابستان در سال پایانی منتهی به کنکور شنیده ایم. دانش آموزان موفق از این فصل طلایی نهایت استفاده را می برند. این دوران به 6 دلیل اهمیت بسیار بالایی دارد: