نتايج تحقيقات جديد حاکي از افزايش خطرات وسايل ارتباطي همراه مانند تلفن همراه و تبلت براي سلامتي و لزوم اجراي اقدامات فوري به منظور محدود سازي اين خطر است.
به گزارش خبرگزاري مهر، کار گروه BioInitiative هفته جاري گزارش روز رساني شش ماهه خود را با بررسي مطالعات علمي انجام شده از 2012 تا 2014 منتشر کرد.
اين کارگروه اعلام کرده است:
تحقيقات جديد طي دو سال اخير نگراني هاي پزشکي را در مورد بروز تومورهاي مغزي بدخيم ناشي از تلفن همراه تشديد کرده است.
"لنارت هاردل" از دانشگاه اوبرو سوئد مي گويد: الگوي پايداري از خطر روز افزون براي ابتلا به گليوما( نوعي تومور بدخيم مغزي) و نوروم اکوستيک (نوعي تومور خوش خيم عصب شنوايي) ناشي از استفاده از تلفن هاي همراه و بي سيم وجود دارد.
شواهدي اپيدمي شناسي نشان مي دهد که فرکانس هاي راديويي مي توانند به عنوان يک عامل سرطان زا براي انسان طبقه بندي شوند.
در اين گزارش آمده است اگرچه محدوديت هاي ايمني عمومي ICNIRP و FCC/IEEE وجود دارد اما اين محدوديت ها براي حفاظت از سلامت عموم کافي نيستند.
بر اساس گزارش BioInitiative، 68درصد مطالعات انجام شده در سال 2014، حاکي از تاثير پرتوهاي فرکانس راديويي بر سيستم اعصاب است. اين ميزان نسبت به 63 درصد سال 2012 افزايش نشان مي دهد.
از سوي ديگر، مطالعات پرتوهاي بسيار فرکانس پايين نيز بر سيستم عصبي تاثير مي گذارد ؛ نکته اي که 90 درصد از 105 مطالعه موجود در سال 2014 آن را احراز کرده اند.
اين گزارش مي افزايد: پرتو فرکانس هاي راديويي و پرتوهاي بسيار فرکانس پايين، بر ژنتيک اثر گذاشته و به DNA آسيب مي زنند.
وسايل بي سيم مانند تلفن همراه و تبلت، منابع اصلي استرس زيستي غير ضروري براي روح و جسم تلفي مي شوند که مي تواند در طول زمان از تاثيرات جدي بر سلامت بگذارند.
اين گزارش هشدار مي دهد نبايد از شبکه هاي بي سيم در مدارس استفاده شود و بايد براي عرضه اينترنت به دانش آموزان به شيوه هاي ديگري غير از Wi-Fi متوسل شد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: