میدونید که برای طعم سازی و خوشمزه کردن غذاهای روزانه از ادویه های متفاوت استفاده میشه که طعم لذیذ و خوبی رو برای ما میسازه
در این بخش از مهروماه با ما همراه باشید تا اگر می خواهید غذاهایتان مانند رستوران ها خوش طعم شود از این ادویه ها در غذایتان استفاده کنید ...
ادویه ای برای خوشمزه شدن کباب تابه ای
فلفل سیاه ، زردچوبه ، سماق ، پودر لیمو عمانی
ادویه ای برای خوشمزه شدن سوپ
پودر آویشن ، برگ بو
ادویه ای برای خوشمزه شدن فلافل
زیره سبز ، کاری ، زنجبیل ، گشنیز ، فلفل قرمز ، شنبلیله
ادویه ای برای خوشمزه شدن گوشت
جوز هندی
ادویه ای برای خوشمزه شدن ترشی مخلوط و لیته
نعناع خشک ، گل پر ،تخم سیاه دانه ، زیره سیاه و سبز ، کاری ، زردچوبه ، تخم گشنیز
ادویه ای برای خوشمزه شدن پلو
گل سرخ ، گل محمدی ، زیره ، دارچین ، میخک ، هل
ادویه ای برای خوشمزه شدن آب گوشت
دارچین ، فلفل سیاه ، جوز هندی ، بادیان ، میخک ، دارچین
ادویه ای برای خوشمزه شدن بادمجان
گل پر ، زردچوبه
ادویه ای برای خوشمزه شدن قیمه
دارچین ، زیره سبز ، پودر گل محمدی
ادویه ای برای خوشمزه شدن ماست و خیار
فلفل سیاه ، ریحان ، مرزه ، ترخان خشک ، پودر گل سرخ ، نعناع خشک
ادویه ای برای خوشمزه شدن کوکوسبزی
پودر گل محمدی ، کاری ،دارچین ، فلفل سیاه
ادویه ای برای خوشمزه شدن کلم پلو و لوبیا پلو
دارچین
ادویه ای برای خوشمزه شدن مرغ و ماهی
زعفران ، زنجبیل ، برگ بو ، پودر سیر