این بیمار میتواند با اختلال بیش فعالی ADHD همراه باشد به گونهای که بیش از ۶۰ درصد مبتلایان به بیش فعالی دچار اختلالهای قلبی و یادگیری درسها هستند. کودکان مبتلا به این اختلال امکان دارد حتی در جزئیترین محاسبههای ریاضی، مانند شمارش اعداد دچار مشکل باشند و یادگیری آنها کُندتر از دیگر همسالان خود باشد. این کودکان به دلیل مشکل خود و نگرانی از بابت حضور در کلاس ریاضی و حل تمرین پای تخته و برخورد معلمان و همکلاسیهای خود دچار استرس و وحشت شدید میشوند و حتی امکان دارد رفتارهای پرخاشگرانه یا حتی فرار از مدرسه را انجام دهند.
درصورتی که احتمال میدهید کودک دچار مشکلهای فراوان دریادگیری و درک دانش ریاضی است به متخصص مراجعه کنید.گاهی اوقات عواملی، چون ترس از حضور درمدرسه، معلمان سخت گیر و مشکل با همکلاسی ها، ضعیف بودن نمره چشم و مواردی از این دست سبب میشود تا کودک در درس ریاضی به مهارت دست نیابد. برای کمک به کودک برای یادگیری دانش ریاضی، اولین مرحله داشتن صبر و حوصله فراوان و خودداری از هرگونه برخورد تند و خشن با کودک درخانه و مدرسه است.
برای یادگیری ریاضی از درسهای آسان، مانند جمع و تفریق و به تدریج همزمان با پایه درسی کودک سایر مباحت ریاضی آسان بهره بگیرید. کلیه مطالب را به او با آرامش یاد دهید، برای یادگیری بهتر از ابزارهای کمک آموزشی و چند رسانهای استفاده کنید. کمک گرفتن از معلم درغیرساعتهای درسی هم میتواند به کودک کمک کند تا خود را به سطح کلاس برساند.
حفظ کردن مطالب یکی از موارد مطلوب برای کمک به کودک برای یادگیری دانش ریاضی است. حفظ کردن شماره تلفن ها، کد پستی خانه و اعلام ساعت درزمانهای مختلف میتواند سبب درگیر شدن ذهن او با انجام محاسبههای مختلف شود. برخی کودکان مبتلا به این اختلال در محاسبه تقویم و ساعتهای روز هم مشکل دارند و به همین والدین با آموزش انجام این کارها در خانه میتوانند به رفع و مهار مشکل فرزندان خود کمک کنند.
آمارها نشان میدهند اختلال نقص ریاضی در پسران دو برابر دختران است. کودکان مبتلا به این اختلال معمولاً در دیگر درسها با مشکل کمتری مواجه میشوند و پزشکان برای شناسایی نقص ریاضی از انجام آزمایشهای مختلف به ویژه تست هوش بهره میگیرند.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: