محسن برزگر خلیلی با تاکید بر اینکه کارآفرینی بسته ای از مهارت ها و قابل آموزش است، افزود: در همه جهان گرایش به سمت آموزش های کارآفرینی زیاد شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر بسیاری از دانشگاه های جهان در حال برگزاری دوره های کارآفرینی هستند، اظهارداشت: علاوه بر این آموزشگاه ها، مدارس و حتی مهدکودک ها در این زمینه اقدام هایی را در دستور کارخود قرار داده اند.
مدرس و مشاور کارآفرینی، کارآفرینی را به مفهوم ارزش آفرینی دانست و ادامه داد: برای خلق ارزش با پروراندن ایده های جدید در ذهن باید ان را به محصول و خدمت با ارزشی که قابل بهره گیری باشد، تبدیل کرد.
وی با اشاره به اینکه کارآفرینی در عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی نیز صورت می گیرد، گفت: در هر سنی می توان به عرصه کارآفرینی وارد شد.
برزگر خلیلی با بیان اینکه تنها برخی افراد دارای ویژگی های کارآفرینی هستند، افزود: قبل از ورود به عرصه کارآفرینی باید فضای این حوزه و ارزش آفرینی را درک کرد.
وی اظهار داشت: افرادی که قصد ورود به دنیای کارآفرینی را دارند باید مطالعاتی در این حوزه داشته باشند.
این مدرس و مشاور کارآفرینی ادامه داد: کارآفرینان افرادی دارای خلاقیت هستند بنابراین باید محیط و شرایطی برای کودکان فراهم کرد تا خلاقیت آنها شکوفا شود.
وی همچنین افزود: سیستم آموزشی ایران در بسیاری مواقع سیستمی بوده که خلاقیت ها را از میان برمی دارد.
این مدرس و مشاور کارآفرینی گفت: کارآفرینان می توانند ریسک های قابل محاسبه انجام دهند، مستقل هستند و ایده های خود را عملیاتی می کنند بنابراین باید با آموزش این موارد به کودکان زمینه کارآفرینی در آنها را ایجاد کرد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: