برگزاری امتحانات دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

0
برگزاری امتحانات دانش‌آموزان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش با تشریح وضعیت حوزه‌های امتحانی، گفت: امتحانات نهایی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در حال برگزاری است.

به گزارش روز چهارشنبه مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، خسرو ساکی از پایان امتحانات نهایی در ۱۶ تیرماه خبر داد و اظهار داشت: امتحانات نهایی برای ۶۶۰ هزار دانش آموز پایه دوازدهم در ۶ هزار و ۷۸۰ حوزه امتحانی در سراسر کشور در حال برگزاری است.

وی افزود: از بین۱۲ پایه تحصیلی، ۱۰ پایه به صورت غیر حضوری و با اتکا به نظر حرفه‌ای معلمان تعیین تکلیف و نمره پایانی را دریافت خواهند کرد؛ اما در پایه نهم و دوازدهم امتحانات به صورت حضوری در حال برگزاری است.

ساکی تصریح کرد: امتحانات پایه نهم به صورت مدرسه‌ای برگزار و زمان طراحی سوال و تصحیح اوراق بر اساس شرایط مدرسه تعیین تکلیف می‌شود؛ اما امتحان نهایی پایه سوم متوسطه و پیش دانشگاهی در دو بخش سوال و امتحان یکسان برای کل دانش آموزان کشور برگزار می شود.

وی ادامه داد: در راستای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، ۲ گروه تجربی و ریاضی در روزهای زوج و گروه علوم انسانی و معارف اسلامی در روزهای فرد در امتحانات شرکت می‌کنند؛ با این حال اگر اولیا و دانش آموزان در خصوص رعایت پروتکل بهداشتی مسئله‌ای را مشاهده کردند، با مراجعه به سایت وزارت آموزش و پرورش یا مرکز سنجش به ما اطلاع دهند.

رییس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش و پرورش با اشاره به مفادی از پروتکل بهداشتی در زمان امتحانات گفت: فاصله هر صندلی باید حدود ۲ متر باشد و اگر کمتر از این میزان بود، نیاز به پیگیری است و تیم‌های نظارتی را به سرعت عازم حوزه اجرایی می‌کنیم.

وی از افزایش ۵۹ درصدی تعداد حوزه‌های اجرایی امتحانات نسبت به سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: گندزدایی همه سطوح و صندلی‌ها زیر نظر مراقبین بهداشت روزانه و بعد از امتحانات صورت می‌گیرد و مراقبین بهداشت و سلامت نیز در مبادی ورودی حوزه‌ها با استفاده از تب سنج اقدام به غربالگری می‌کنند و این افراد جدا از سایر دانش آموزان امتحان می‌دهند.

ساکی  ادامه داد: پوسترهای آموزشی که رفتار بهداشتی متناسب با شرایط را به دانش آموزان یادآوری کند، در سالن اجرا و مبادی ورودی نصب شده است و همه دانش آموزان ملزم به استفاده از ماسک هستند.

وی از تلاش آموزش و پرورش در تهیه ماسک برای دانش آموزانی که همراه داشتن ماسک را فراموش کرده اند، خبر داد و افزود: فرم حضور و غیاب دانش آموزان که در گذشته به صورت لیست دست به دست می‌چرخید حذف شده و هر دانش آموز باید به صورت فردی لیست شخصی خود را پر کرده و به مراقبین حاضر در جلسه امتحان تحویل دهد.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    840 بازدید

    0 نظر

    درج: 21 خرداد 1399

    توسط: mahini
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام خلیج جنوبی ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های پرسوال
    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های جامع انسانی
    کنکوریوم

    دسته بندی مطالب

    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های جامع

    آخرین نظرات ارسالی

    منتشر کنین لطفا سریع تر
    امیدوارم انسان ها هرچه بیشتر دست به دنبال کردن حقایق هستی بزنند
    محمد 1402/08/21 - 18:58
    وافعا عالی مدیر مدرسمون من به نشر مهر و ماه معرفی کرد بسیار عالی
    سلام وقتتون بخیر.....این کتاب اگه سفارش بدیم چند روزه به دستمون
    سلام اسب هاشون رو عوض کردن
    سلام. نوشته کتاب کارآموز ریاضی پنجم موجود نیست . کی دوباره چاپ

    آمار سایت

    کل مطالب: 19971
    کل نظرات: 30149
    کل اعضا: 309872
    جدیدترین عضو: u-359952
    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir