ارتباط سرطان معده با مصرف نمک

+2
ارتباط سرطان معده با مصرف نمک
توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعنی معادل یک قاشق کوچک باشد.
 بر اساس تحقیقاتی که توسط صندوق جهانی تحقیقات سرطان در انگلیس به مدت ۱۱ سال و بر روی ۴۰ هزار نفر در ژاپن انجام شد، مشخص شد که کاهش مصرف نمک خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش می‌دهد. با مشخص شدن نتیجه این تحقیق از شرکت‌های تولید کننده مواد غذایی خواسته شد که مقدار مصرف نمک در محصولات خود را کاهش دهند و میزان دقیق آن را بر روی برچسب موادغذایی درج کنند.
از سال‌ها پیش ارتباط میان مصرف زیاد نمک و پرفشاری خون و همچنین افزایش خطر بیماری‌های قلبی - عروقی و سکته مغزی همواره مورد تاکید متخصصان بوده است.
یکی از مدیران صندوق جهانی تحقیقات سرطان در انگلیس اظهار داشت: درمان موفقیت‌آمیز بیماری سرطان معده بسیار دشوار است، زیرا در اغلب موارد این بیماری در مراحل پیشرفته تشخیص داده می‌شود. این مساله به اهمیت انتخاب شیوه زندگی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری سرطان معده اشاره دارد که در این ارتباط می‌توان به لزوم کاهش مصرف نمک در غذا و افزایش مصرف میوه‌ها و سبزیجات پی برد.
برپایه این گزارش، توصیه شده است که مصرف روزانه نمک در حدود شش گرم یعنی معادل یک قاشق کوچک باشد. بر اساس مطالعات، افزایش سرطان در کسانی مشاهده شد که روزانه ۱۲ تا ۱۵ گرم نمک مصرف می‎کردند.
سرطان معده چهارمین سرطان رایج در جهان است، اما دومین سرطان کشنده در ژاپن می‌باشد زیرا در این کشور مصرف غذاهای شور و دودی بسیار رایج است. مطالعات نشان می‌دهد که علاوه بر مصرف نمک، کشیدن سیگار، مصرف الکل، افراط در مصرف غذاهای فرآیند شده و کنسرو‌ها و همچنین مصرف ناکافی میوه‌ها و سبزیجات خطر سرطان معده را افزایش می‌دهند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    3,642 بازدید

    0 نظر

    درج: 5 آذر 1393

    توسط: safari
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام خلیج جنوبی ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های انسانی
    کتاب های لقمه
    کتاب های بیست پک
    جامع ریاضیات تجربی کنکور

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    آزمونیوم

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۴۰۵ هست دیگه؟
    سلام می‌خواستم بدونم که آیا مطالب چاپ ۱۴۰۴ که الان در بازار
    سلام کتاب واسه کنکور ۱۴۰۵ مناسبه؟؟؟
    سلام ببخشید ویژه کنکور 1405 هم داره
    برای کنکور 1405 مناسبه؟
    سلام ویدیو های آموزشی رو کجا باید ببینم
    سلام این کتاب برای کنکور ۴۰۵ هست دیگه؟
    سلام می‌خواستم بدونم که آیا مطالب چاپ ۱۴۰۴ که الان در بازار
    سلام کتاب واسه کنکور ۱۴۰۵ مناسبه؟؟؟
    سلام ببخشید ویژه کنکور 1405 هم داره

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir