رئیس گروه تربیتی مرکز ملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش طرح فراگیر قرآنکریم و کنگره سراسری قرآنکریم را ازجمله برنامههای مرکز ملی استعدادهای درخشان عنوان کرد و گفت: طرح فراگیر قرآنکریم طرحی غیر رقابتی است و «سفیران قرآنی» هم با هدف تشویق و ترغیب دانشآموزان اجرا میشود.
به گزارش ایسنا، جاوید شورچی در نشست هماندیشی مدیران و ائمه جماعت مدارس استعدادهای درخشان لرستان که در اردوگاه آیتالله کمالوند خرمآباد برگزار شد، به ارتباط مسائل آموزشی و پرورشی اشاره کرد و گفت: دانشآموزان مدارس استعدادهای درخشان توانمندیهای ویژهای دارند اما اغلب اوقات تصور فقط بر وجود استعداد علمی در آنان است .
وی ادامه داد: اگر رشد شناختی دانشآموز افزایش یابد، رشد اخلاقی، دینی و اجتماعی نیز در آنان بهصورت توام ارتقا مییابد و باید پتانسیلها و بایدهای وجودی دانشآموزان نمود پیدا کند.
شورچی طرح «روشنا» را محلی برای روشنگری و تبیین مسائل دینی و اخلاقی عنوان کرد و افزود: حضور روحانیون در مدارس استعدادهای درخشان و طرح روشنا عاملی برای پاسخگویی به شبهات دانشآموزان است .
وی تاکید کرد: حضور روحانیت در مدارس بهدلیل شبهاتی که در عرصه فرهنگی و دینی ایجاد میشود، لازم و ضروری است.
شورچی بر ضرورت کار تربیتی در مدارس با برخورداری از اصول تربیتی تاکید کرد و گفت: آنچه که بیشتر امروز در مدارس وجود دارد، مدیریت امور پرورشی است و باید این مدیریت امور پرورشی به کار تربیتی مبدل شود.
وی طرح فراگیر قرآنکریم و کنگره سراسری قرآنکریم را ازجمله برنامههای مرکز ملی استعدادهای درخشان عنوان کرد و ادامه داد: طرح فراگیر قرآنکریم طرحی غیر رقابتی است و «سفیران قرآنی» هم با هدف تشویق و ترغیب دانشآموزان اجرا میشود .
شورچی با بیان اینکه کار تربیتی کاری تخصصی است و نمیتوان آنرا به هر کسی محول کرد افزود: کار تربیتی کاری مشارکتی است و از عهده یک نفر برنمیآید و توفیق در آن نیاز به سعهصدر و تحمل دارد.