اولین تصویر منتشر شده از خودروی جدید کارما

0
اولین تصویر منتشر شده از خودروی جدید کارما
فیسکر، شرکت سازنده فیسکر کارما، بالاخره در سال ۲۰۱۳ ورشکست شد اما این خودرو هم‌چنان زندگی خود را در نام دیگری ادامه داد. VLF destino خودرویی بود که بر پایه فیسکر کارما تولید شده بود و تنها در سیستم انتقال قدرت آن از یک پیشرانه ۸ سیلندری مربوط به کوروت ZR-1 استفاده شد. حال این خودرو دوباره به عنوان یک خودروی هیبرید، و با نامی جدید، تولید خواهد شد.

 
 
 
به ادعای کارما (شرکت تولید کننده این خودرو)، این خودرو در منطقه‌ای در جنوب کالیفرنیا ساخته شده است. جایی که طراح اصلی آن، هنریک فیسکر، نزدیک به یک دهه پیش با طراحی این خودرو شرکت خودروسازی فیسکر را تاسیس کرد. کارما، برخلاف فیسکر، شرکت مستقلی نیست که برای ادامه حیات خود تنها از وام‌های دولتی بهره‌برداری کند. این شرکت که از بقایای فیسکر تشکیل شده، توسط قطعه‌ساز بزرگ چینی، وان‌ژیانگ خریداری شده‌ است. وان‌ژیانگ همان شرکتی است که صنایع باتری‌سازی A123 Systems که فیسکر باتری‌های خود را از آن خریداری می‌کرد، تصاحب کرد و باعث توقف تولید فیسکر کارما شد.

 
 
 
به ادعای کارما (شرکت تولید کننده این خودرو)، این خودرو در محصول (نه چندان) جدید شرکت کارما، یعنی رورو، برای اولین بار در ماه سپتامبر با قیمت حدودی ۱۰۰ هزار دلار به بازار عرضه خواهد شد. هنوز اطلاعات دقیقی از محدوده حرکت و یا مشخصات داخلی این خودرو منتشر نشده است. تنها نکته‌ای که جلب توجه می‌کند این است که شرکت کارما، آرم استفاده شده در کاپوت جلوی تمام خودروهای تولیدی خود را توسط یک هنرمند و با استفاده از دست طراحی می‌کند که حس خاص‌بودن را به خودرو خواهد بخشید.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    2,158 بازدید

    0 نظر

    درج: 13 شهریور 1395

    توسط: najafi
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های لقمه
    امتحانیوم
    آزمونیوم
    تیزهوشان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های بیست پک
    لقمه طلایی

    آخرین نظرات ارسالی

    عالییییییییییییییی اصلا بهتر از استاد باقری نیست کلاس هاشون
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم خفن مهر و ماه و با تشکر از
    سلام و عرض ادب خدمت استاد باقری و عوامل مهر و ماه عزیز وبینار به
    سلام و درود خدمت همگی دوستان✨️ اول از همه از خدای بزرگ شاکرم که
    استاد باقری خیلی قشنگ درس میدن جوری که اصلا خسته نشی. واقعا
    سپاس فراوان از تدریس عالی شما استاد خیلی دوره کاملی بود

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2026 Mehromah.ir