این تصویر جالب از کهکشانهای آنتن ( Antennae Galaxies ) یا "NGC ۴۰۳۸” و
"NGC ۴۰۳۹” نشان دهنده دو کهکشان دارای تعامل در صورت فلکی کلاغ است.
فاصله این کهکشانها حدود ۷۰ میلیون سال نوری بوده و توسط مجموعه تلسکوپ
آلما با دو طول موج متفاوت به ثبت رسیده است.
در چنین برخوردی اگرچه ستاره های دو کهکشان، به علت فاصله زیاد ستاره ها از هم، دچار برخورد نمی شوند اما گاز میان ستاره ای دو کهکشان در هم میروند ومحیط آشفته ای را برای پیدایش میلیاردها ستاره پدید می آورند. که در تصویر جدید پرنورترین و فشرده ترین نواحی ستاره ساز ابر خوشههای پرجرم اند. همچنین حدوی نیمی از اجرام کم فروغ محو در تصویر کهکشان های آنتن خوشه های ستارهای متولد شده ای هستند که هر کدام ده ها هزار ستاره دارند.
محققان، این تصویر را در طول مرحله آزمایشی برای نمایش قابلیتهای آلما منتشر کردند. این تلسکوپ ۱۲ متری در صحرای آتاکامای شیلی واقع بوده و هر کدام از ۶۶ آنتن آن برای شناسایی اجسام بسیار سرد مانند ابرهای گازی شکل گرفته شده توسط ستارهها و سیارات استفاده میشوند.
هر کدام از این آنتنها نور را در یک طیف حدود هزار بار طولانیتر از طول موج نور مریی موسوم به طیف میلیمتری/کمتر از میلیمتر دریافت میکنند. آلما یک پروژه مشترک بینالمللی بین اروپا، آمریکای شمالی و آسیای شرقی با همکاری شیلی است و در حال حاضر بزرگترین مجموعه نجومی جهان به شمار میرود.روند برخورد جفت کهکشان آنتن که از ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون سال پیش آغاز شده است جلوه ای است از آنچه کهکشان ما، راه شیری، و همسایه آن آندرومدا در چند میلیارد سال آینده پیش رو دارند.