سیارک‌هایی که پشت نور خورشید مخفی شده بودند!

0
سیارک‌هایی که پشت نور خورشید مخفی شده بودند!
مطالعه جدیدی که به تازگی منتشر شده برای اولین بار توانسته سیارک‌های پیش‌تر دیده‌نشده‌ای را که در حوالی نور خورشید مخفی شده بودند، شناسایی کند.

منجمان می‌گویند گروهی از سیارک‌ها احتمالا در تابش نور خورشید مخفی شده‌اند. این سنگ‌های آسمانی که احتمالا نزدیک زمین هستند، هرگز شناسایی نشده‌اند چون تلسکوپ‌های زمینی معمولا به سمت بیرون منظومه شمسی نگاه می‌کنند. حالا یک تحقیق جدید برخی از این سیارک‌های پیش‌تر دیده‌نشده را در نزدیکی زهره و چند سیاره دیگر مشاهده کرده است.

مطالعات جدیدی که توسط «اسکات شپرد» از موسسه علوم کارنگی در واشنگتن دی‌سی انجام شده، برخی از اشیاء نزدیک زمین یا NEOها شامل سیارک‌های پیش‌تر دیده‌نشده‌ای را نشان داده که بین زمین و خورشید قرار دارند. شپرد در مقاله‌ای که در مجله Science منتشر شده، می‌گوید برخلاف تلسکوپ‌های قبلی که معمولا در ساعات شب کار می‌کردند، تحقیقات جدید به دنبال شناسایی اجرامی رفته‌اند که در هنگام گرگ و میش در حوالی نور خورشید مخفی شده‌اند.

این مطالعه اولین سیارک در حال چرخش به دور زهره را با نام Ayló'chaxnim 2020 AV2 و سیارک دیگری را پیدا کرده که در حال حاضر کوتاه‌ترین مدار به دور خورشید را دارد و نامش 2021 PH27 است. در گذشته مدل‌سازی‌ها پیش‌بینی کرده بودند که چنین سیارک‌هایی باید وجود داشته باشند، اما حالا تلسکوپ‌ها برای اولین بار آن‌ها را مشاهده کرده‌اند.

سیارک‌ها چگونه دسته‌بندی می‌شوند؟


این سیارک‌ها بر اساس موقعیت خود دسته‌بندی می‌شوند: سیارک‌های موجود در مدار زمین «آتیرا»، سیارک‌های موجود در مدار زهره «واتیرا» و سیارک‌های موجود در مدار عطارد «ولکانوید» نام دارند. شپرد می‌گوید شکل حرکت این سنگ‌های آسمانی به جهت، اندازه، سپیدایی (Albedo) و فاصله سیارک‌ها تا خورشید بستگی دارد. هرچه یک سیارک کوچک‌تر و قابلیت جذب نور آن بیشتر باشد، مقدار حرکاتش بزرگ‌تر است.

این اکتشاف می‌تواند به درک هرچه بهتر ما از حرکات آن‌ها و چگونگی ثابت ماندن تعداد NEOها در طول چند میلیارد سال کمک کند. هرچه اندازه سیارک‌ها کوچک‌تر باشد، کشف آن‌ها دشوارتر است. دانشمندان تخمین می‌زنند که حدود 90 درصد NEOهای قاتل سیارات با اندازه 1 کیلومتری پیدا شده‌اند. شپرد می‌نویسد: «آخرین NEOهای ناشناخته 1 کیلومتری احتمالا در مدارهایی نزدیک به خورشید قرار دارند یا انحراف حرکتی‌شان بالاست، به همین خاطر از دید تلسکوپ‌های NEO دور مانده‌اند.»

دانشمندان چینی اخیرا مدعی شده بودند که برای کشف دقیق سیارک‌های تهدیدآمیز برای زمین بهتر است تلسکوپ‌ها را روی ماه قرار دهند تا برای تشخیص سیارک‌های سمت خورشید دشواری زیادی نداشته باشند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    989 بازدید

    0 نظر

    درج: 8 مرداد 1401

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های کتابنامه
    هوش کمپلکس ششم
    کتاب های جامع انسانی
    کتاب های جامع ریاضی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    کتاب های پرسش های چها گزینه ای

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir