راز درختانی که حرف می زنند.

0
راز درختانی که حرف می زنند.
نوعی از درختان با هم حرف می زنند، شاید برایتان عجیب و باورنکردنی باشد اما واقعیت است. علاوه بر این، جالب است بدانید زرافه ها متوجه این اتفاق می شوند.

شاید این سوال که آیا درختان حرف میزنند؟ به نظرتان عجیب برسد اما در کمال تعجب پاسخ آن مثبت است. پدیده ارتباط درختان باهم از سال 1970 توسط محققان مورد بررسی قرار گرفته است و طبق شواهد زیادی درختان می توانند با هم صحبت کنند.

فقط با دقت بخوانید تا پی به جزئیات اصلی ببرید.


راز صحبت کردن درختان با هم

در یکی از مقالات تحقیقاتی نام " درختان اقاقیای آفریقایی " به عنوان درختان سخنگو منتشر شد و حقایقی در مورد این درختان منتشر شد که با هم در ادامه خواهیم خواند.

البته شما صدای حرف زدن آن ها را نمی شنوید زیرا ارتباط برقرار کردن درختان به این صورت است که آن ها می توانند سطح تانن (جوهرمازو) موجود در برگ هایشان را تغییر دهند و اتیلن به هوا ساتع کنند که این در افزایش میزان تولید تانن توسط برگ نیز موثر است.

این فرآیند شیمیایی در درخت می تواند پیامی به درخت دیگری تا فاصله 50 متری بفرستد و موجب ایجاد عکس العملی در مدت 30 دقیقه شود. این فرآیند فوق العاده زمانی انجام می شود که حیوانات از برگ ها تغذیه می کنند و این مسئله به کاهش روند خوردن برگ درختان توسط حیواناتی مانند زرافه و بزکوهی کمک می کند.



زرافه ها صحبت درختان با هم را متوجه می شوند

این نمونه از ارتباط درختان در گونه اقاقیای آفریقایی مورد مطالعه قرار گرفته است که در سال 2011 مجدد به نام های سنگالیا و تج نامیده شدند. حیواناتی به ویژه زرافه یاد گرفته اند که سیگنال های درختان را تفسیر کرده و استراتژی های خود را با آن ها تطبیق دهند.

درختان اقاقیای آفریقایی به عنوان منبع غذایی ترجیحی زرافه ثبت شده اند. به این دلیل است که این درختان سطوح پروتیین بیشتری در برگ های خود نسبت به دیگر درختان دارند. بر اساس مطالعات در سال 2005 زرافه همچنین برگ هایی را از جنس اقاقیا به ویژه در طول ماه های تابستان ترجیح می دهد.

در سال 1994 مقاله ای در رابطه با رفتارهای غذایی زرافه ها در پارک ملی کروگر منتشر شد. آن ها شواهدی یافتند که درختان اقاقیای آفریقایی تانن بیش تری برای دفاع در برابر تغذیه شدن بیش از حد، تولید می کنند.

این سطح بالای تانن می تواند برای زرافه ها و دیگر گیاهخواران مرگ بار باشد. محققان متوجه شدند که رها کردن درختان توسط زرافه ها به دلیل تولید تانن زیاد بر اثر تغذیه بیش از حد آن ها است.

اقاقیای آفریقایی اتیلن به هوا ساتع می کند. این اتیلن به درختان در مسیر باد هشدار می دهد و به این ترتیب آن ها تولید سطح تانن خود را افزایش می دهند. افزایش تانن به این معنی است که برگ ها مزه خوبی به زرافه ها نمی دهند و درخت خودش را از خطر تغذیه شدن بیش از حد حفظ می کند.

در شرایط آزمایشگاهی، کشف شد که برگ های آسیب دیده 20 برابر بیشتر از برگ های آسیب ندیده اتیلن تولید می کنند. همچنین هنگامی که یک گیاه سالم در معرض سطح بالای اتیلن قرار دارد، سطح تانن آن در عرض 30 دقیقه افزایش پیدا خواهد کرد.

ارتباط درختان سخنگو با تغذیه زرافه ها

برای دیدن این عمل نیازی نیست که دانشمند باشید بلکه می توانید آن را هنگام تغذیه زرافه ها از برگ درختان مشاهده کنید. زرافه ها اغلب زمان کوتاهی را صرف تغذیه از یک درخت می کنند و برای جلوگیری از بالا رفتن سطح تانن سریع به درخت دیگری برای تغذیه مراجعه می کنند.

هم چنین آن ها تغذیه از درختان را در خلاف جهت وزش باد انجام می دهند تا از درختانی که پیام را دریافت کرده و سطح تانن خود را بالا برده اند؛ دوری کنند زیرا تانن زیاد در درختان موجب تند شدن مزه برگ آن ها می شود. هورمون هایی که باعث انجام این عمل در گیاهان می شوند جاسمونات نام دارند و فرایند صحبت کردن درختان با یکدیگر جاسموناسیون نام گذاری شده است.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    948 بازدید

    0 نظر

    درج: 29 فروردین 1401

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های لقمه
    سمپادیوم
    کنکوریوم
    مهارت معلمی دین و زندگی واقعا جامع کنکور فرهنگیان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های تست پایه

    آخرین نظرات ارسالی

    خیلی عالیه خیلی عالیه
    سلام کنکوریوم تجربی کنکور ۱۴۰۳ کی موجود میشه؟ سلام کنکوریوم
    نروژی اولی از راسته یا چپ؟ نروژی اولی از راسته یا چپ؟
    سلام وقت بخیر،بیخشید این کتاب تا اوایل بهمن موجود میشه خواهشا

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir