تحصیل ۶۵ هزار دیرآموز در مدارس عادی

0
تحصیل ۶۵ هزار دیرآموز در مدارس عادی

 مجید قدمی در نشست خبری که در سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور برگزار شد اظهار کرد: سازمان آموزش و پرورش استثنایی هفت گروه دانش آموزان آسیب دیده را تحت پوشش قرار می دهد.

وی افزود: اگر معلولیت باعث تفاوت فاحش در وضعیت فرد شود این سازمان باید او را تحت پوشش قرار دهد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: دانش آموزان آسیب دیده ذهنی به لحاظ بهره هوشی بین ۵۰ تا ۷۰ هستند و دانش آموزان عادی ۱۰۰ هستند. برای آنهایی که در مرز قرار می گیرند خدمات حمایتی ارائه می دهیم اما آنها را تحت پوشش قرار نمی دهیم.

تحصیل ۷۴ هزار دانش آموز در مدارس استثنایی

وی ادامه داد: تعداد ۷۴ هزار و ۱۷۵ نفر در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند و اگر معلولیت دشوار باشد دانش آموز را در مدارس استثنایی ثبت نام می کنیم.

قدمی ادامه داد: بیشترین گروه دانش آموزان تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان آسیب دیده ذهنی و کمترین آنها نابینایان و طیف اوتیسم هستند.

وی بیان کرد: تعداد ۲۳ هزار ۵۷۴ نفر نیروی انسانی داریم. هفت هزار و ۹۴۱ نفر مرد ۱۵ هزار و ۴۰ نفر زن هستند.

وی افزود: تعداد ۱۵ هزار نفر دارای مدرک لیسانس، نزدیک به ۴ هزار نفر نیز فوق لیسانس هستند.

آموزش دانش آموزان اوتیسم نیازمند همکاری دیگر ارگان هاست

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: کمترین گروه ما دانش آموزان اوتیسم هستند، تعداد ۲ هزار نفر در مدارس تحصیل می کنند. باید برای دانش آموزان اوتیسم کار کشوری انجام شود. چون شرایطی دارند که ارگان های دیگر باید برعهده بگیرند.

قدمی با تاکید باید دانش آموزان را به موقع شناسایی کنیم بیان کرد: در وزارت آموزش و پرورش از سن ۵ سالگی نیز به صورت اختیاری سنجش سلامت گذاشتیم. باید وزارت بهداشت از هنگام تولد، کودکان با نیازهای ویژه را شناسایی کنند. برای مثال، کاشت حلزون بالای ۹۰ درصد، باید پیش از ۶ سالگی انجام شود.

وی با اشاره به فراگیر سازی گفت: در دوره ای زندگی می کنیم که نگاه به معلولیت تغییر یافته است. آموزش فراگیر می گوید اگر دانش آموز با نیاز ویژه را به سیستم گلخانه ای ببرید با شعار آموزش و پرورش که آماده سازی افراد برای زندگی است تناقض خواهد داشت. کودکان خاص حق دارند در کنار دانش آموزان عادی تحصیل کنند و ما باید شرایط مدارس را  برای آنان مهیا کنیم.

وی افزود: در هر منطقه ای یک مدرسه استثنایی داریم و همچنین چند مدرسه عادی داریم که مدرسه استثنایی پشتیبان مدارس عادی می شوند تا دانش آموز با نیاز ویژه را پذیرا باشند.

قدمی تصریح کرد: کتاب های کم توان ذهنی با کتب درسی متفاوت است و خود برای آنان تولید محتوا می کنیم.

افزایش ۷۲ میلیاردی بودجه آموزش و پرورش استثنایی طی چند سال اخیر

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: در طول ۴ سال گذشته از ۲۴ میلیارد تومان به ۹۶ میلیارد تومان رسیده است.

وی افزود: تعداد ۶۵ هزار و ۸۰۰ نفر دانش آموز دیر آموز تشخیص داده شده اند و در مدارس عادی تحصیل می کنند. به تمام مدارس عادی چگونگی تدریس به این دانش آموزان را آموزش داده ایم.

وی با اشاره به مشکلات سازمان گفت: با پیگیری، پرداخت سنوات ارفاقی از سوی تامین اجتماعی حل شد. همچنین با پیگیری هایی که انجام داده ایم از سال ۸۸ تا ۹۱ که سنوات ارفاقی نگرفته اند، کارهای قانونی انجام شده است و نیاز به ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار دارد که ما در حال پیگیری تخصیص اعتبار هستیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۷۰۰ نفر خروجی نیروی انسانی داریم گفت: دانشگاه فرهنگیان سالانه ۲۵۰ نفر نیرو برای ما تامین می کند و به جز این از نیروهای طرحی برای بخش کاردرمانی و گفتار درمانگر بهره می بریم و باید از طریق آزمون های استخدامی نیز نیرو جذب کنیم که البته این ها آموزش های لازم را ندیده اند و باید در دوره های آموزشی شرکت کنند.

درخواست جهش تحصیلی ۹۵۹۱ نفر در سال جاری

قدمی با اشاره به اینکه امسال ۹ هزار و ۵۹۱ دانش آموز درخواست جهش تحصیلی داشتند گفت: برای جهش پایه اول به سوم دو هزار و ۲۱۸ نفر متقاضی بود که هزار و ۲۰۰ نفر تایید شدند در پایه چهارم نیز ۹۸۴ نفر متقاضی بودند که ۴۵۰ نفر تایید شدند.

وی بیان کرد: هنگامیکه آزمون استخدام که برگزار می شود، در وزارت آموزش و پرورش ۳ درصد جذب نیرو از فارغ التحصیلان با نیازهای ویژه داریم. باید سایر دستگاه ها به میدان بیایند. باید سایر دستگاه نیز جذب نیرو از فارغ التحصیلان مدارس استثنایی داشته باشند. متاسفانه این اتفاق نمی افتد. باید مشکل اشتغال معلولین حل شود و قانونگذار دستگاه ها را اجبار به استخدام کنند.

قدمی تصریح کرد: بعد از مدرسه و دانشگاه این دانش آموزان رها می شوند.

برای کاهش معلولیت ها تست ژنتیک باید اجباری شود

قدمی گفت: گرایش به ازدواج فامیلی طبق آمارهایی که دریافت کرده ایم، افزایش یافته است. باید تست ژنتیک را اجباری کنیم.

وی بیان کرد: اگر فرهنگسازی کنیم، ازدواج های فامیلی کنترل می شود، تصادفات کم می شود تا فرد بر اثر تصادف معلول نشود. باید آموزش های پزشکی نیز به پرستاران داده شود تا هنگام تولد نوزادان، با اصول از آنان مراقبت کنند.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,347 بازدید

    0 نظر

    درج: 11 آذر 1396

    توسط: m.najafi
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir