تنها نباید دانش آموزان را نصیحت کرد

0
یک جامعه‌شناس با بیان اینکه در مقابله با آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان نقش پرورشی مدارس از اهمیت زیادی برخوردار است،گفت: در مدرسه تنها نباید دانش آموزان را نصیحت کرد بلکه لازم است برنامه‌هایی مانند نمایش، گردش علمی، تجمعات دانش آموزی را با حضور والدین برای آنان تدارک دید.

امان الله قرایی مقدم در گفت‌وگو با ایسنا افزود: مدارس و خانواده‌ها نقش مهمی در تربیت فرزندان دارند. مدرسه‌ها می‌توانند با برگزاری مراسم شادی با حضور اولیاء و دانش آموزان در پرورش دانش آموزان نقش زیادی داشته باشند. این کار باعث می‌شود که نوجوانان دچار احساس بی‌کسی و تنهایی نشوند و به اعمالی مانند خودزنی گرایش پیدا نکنند.

وی با اشاره به اهمیت خانواده‌ها در پرورش فرزندان گفت: توجه به ارزش‌های دینی و معنوی در خانواده و احساس همبستگی میان آنان از اهمیت زیادی برخوردار است این در حالیست که در بسیاری از خانواده‌ها روابط موزاییکی حاکم است یعنی اعضای خانواده فقط در کنار هم زندگی می‌کنند ولی همبستگی بین خودشان احساس نمی‌کنند بنابراین فرزندان احساس تنهایی می‌کنند و ممکن است به رفتارهایی مانند خودزنی گرایش پیدا کنند.

قرایی مقدم در پایان با اشاره به انتشار فیلمی از خودزنی دانش آموزان دختر در شبکه های اجتماعی بیان اینکه خودزنی مقدمه خودکشی می‌تواند باشد،تصریح کرد: خودزنی نشانه احساس تنهایی دختران نوجوان، پریشان فکری آنان و ناامیدی‌شان است و تداوم این احساس ممکن است به خودکشی بینجامد.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    2,032 بازدید

    0 نظر

    درج: 26 دی 1395

    توسط: goljah
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های لقمه
    امتحانیوم
    آزمونیوم
    تیزهوشان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های بیست پک
    لقمه طلایی

    آخرین نظرات ارسالی

    عالییییییییییییییی اصلا بهتر از استاد باقری نیست کلاس هاشون
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم خفن مهر و ماه و با تشکر از
    سلام و عرض ادب خدمت استاد باقری و عوامل مهر و ماه عزیز وبینار به
    سلام و درود خدمت همگی دوستان✨️ اول از همه از خدای بزرگ شاکرم که
    استاد باقری خیلی قشنگ درس میدن جوری که اصلا خسته نشی. واقعا
    سپاس فراوان از تدریس عالی شما استاد خیلی دوره کاملی بود

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2026 Mehromah.ir