معاون آموزش متوسطه وزیرآموزش و پرورش با بیان اینکه در حال استانداردسازی آموزشها هستیم، گفت: با 3 ساله شدن آموزش فنی و حرفهای از سال 97، سالانه یک میلیون نفر خروجی این رشته خواهند بود.
به گزارش ایسنا، علي زرافشان در برنامه «پرسشگر شبکه آموزش» با موضوع سند تحول بنیادین و مهارتآموزی، با تأکید بر اینکه هدفگذاری در آموزش و پرورش اشتغال است، اظهارکرد: آموزش باید با نیاز بازار کار منطبق باشد؛ برای برنامهریزی در حوزه مهارتآموزی به شایستگی بازار کار و بازخوردی که از دستگاههایی مثل سازمان آموزش فنی و حرفهای و وزارت صنعت و معدن میگیریم، توجه میکنیم.
وی با بیان اینکه در حال استانداردسازی آموزشها هستیم، تصريح كرد: با 3 ساله شدن آموزش فنی و حرفهای از سال 97، سالانه یک میلیون نفر خروجی این رشته خواهند بود.
وي به آمار 34 درصدی دانشآموزان رشتههای فنی وحرفهای و کاردانش در آموزش و پرورش اشاره و اظهار کرد: هدف گذاری ما در برنامه ششم توسعه، رسیدن به آمار 50 درصد است و این آمار در کشورهای صنعتی همچون آلمان 75 درصد است و ما هنوز تا رسیدن به این نقطه فاصله زیادی داریم.
زرافشان با اشاره به اینکه برای رسیدن به هدف50 درصد هنرآموز، بودجه بیشتری نیاز است، افزود: هنرستانهای قوی با قرارداد های مهم صنایع به وجود آمدهاند، مثلاً آلمانها و روسها زمانی که با ایران قرارداد بستند براساس نیاز، هنرستانهایی برای تربیت نیروی لازم تأسیس کردند.
براساس گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش، وی گفت: در تمام قراردادهای صنعتی هنرستانها باید مدنظر قرار گیرند و لازم است در شهرکهای صنعتی، اتاق آموزش کاردانش داشته باشیم تا افراد در كارخانه ها آموزش ببینند.