بخش غیردولتی را رقیب آموزش و پرورش نمی‌دانیم

0
بخش غیردولتی را رقیب آموزش و پرورش نمی‌دانیم
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: فعالیت‌های آموزشی بخش غیردولتی، مکمل فعالیتهای دولتی است.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در شورای سیاست گذاری ساماندهی کتاب های آموزشی، با بیان این که مصوبه 828 شورای عالی آموزش و پرورش، سازمان پژوهش را موظف به نظارت و ساماندهی کتاب های آموزشی کرده است، اظهارکرد: مجوز اولیه چاپ کتاب را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صادر می کند اما کتاب‌هایی که وارد مدرسه می شوند باید ممیزی و استانداردهای لازم را کسب کنند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با تاکید بر این که بخش غیر دولتی را رقیب خود نمی‌دانیم،تصریح کرد: بخش غیر دولتی مکمل فعالیت های آموزشی دولتی است نه رقیب آن، لذا باید تولید کنندگان مواد آموزشی را به تولید محصولات استاندارد، تشویق و ترغیب کنیم.

وی افزود: محصولات آموزشی و کمک آموزشی بر اساس پشتیبانی فعالیت های آموزشی رسمی، توسعه دانش و تعمیق مفاهیم، دانش افزایی معلمان و تجهیز کتابخانه های مدارس حائز اهمیت هستند.

محمدیان با اعلام حمایت های مادی و معنوی سازمان پژوهش از ناشران و مولفان، افزود: کسانی که توان تالیف و تولید محتوای آموزشی و کمک آموزشی دارند به ویژه معلمان باتجربه دعوت می کنم با مطالعه شاخص های تدوین شده شورای ساماندهی کتاب های آموزشی که روی سایت دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی قرار دارد، آثار خود را متناسب و در راستای آن تولید کنند تا از این حمایت ها بهرمند شوند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درج مشخصات کتاب های برگزیده آموزشی پشت جلد کتاب های درسی، درج مشخصات کتاب و ناشر در کتاب نامه رشد، انتشار مشخصات کتاب در سایت ساماندهی کتب آموزشی و اعطای هدایا و جوایز به منتخبین آن را بخشی از حمایت های سازمان از کتاب های استاندارد برشمرد.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,359 بازدید

    0 نظر

    درج: 3 اسفند 1395

    توسط: goljah
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام پایتخت ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.

    دسته بندی مطالب

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام . امکان دانلود پاسخنامه وجود نداره متاسفانه . اگه میشه
    سلام ببخشید الان کنکوریم رشته تجربی دیگه اماده است و هیچ چیزی
    سلام کنکور دی اضافه شده؟
    فاطمه حیدری 1401/12/9 - 13:17
    سلام من قراره انتخاب رشته انجام بدم و بین هنر و تجربی موندم؟ اگه
    سلام قیمت روی جلد ۲۲۰ هست یا ۲۱۰؟ سلام قیمت روی جلد ۲۱۰ هست یا
    ب شدت تا قبل از عید نیازمندیم

    آمار سایت

    کل مطالب: 19778
    کل نظرات: 29755
    کل اعضا: 211255
    جدیدترین عضو: u-261333
    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2022 Mehromah.ir