رئیس سازمان نهضت سواد آموزی گفت: بیش از 10 هزار و 500 فرهنگی و نزدیک به 60 هزارآموزش دهنده آزاد در امر آموزش با سواد آموزی همکاری دارند.
به گزارش ایسنا، علی باقرزاده در جلسه شورای پشتیبانی سواد آموزی استان اظهارکرد: با وجود چندین سال وقفه در تشکیل شورای پشتیبانی سواد آموزی در سطح کشور، تا کنون 6 جلسه کشوری برگزار شده که با 54 مصوبه رشد قابل توجه ای داشته است.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی از تشکیل 230 جلسه و بیش از 1500 مصوبه در سطح استانهای کشور خبر داد و تصریح کرد: در سطح شهرستانها و مناطق نیز بیش از 3300 جلسه در این زمینه تشکیل شده که حاصل آن 13 هزار و 500 مصوبه در سطح کشور است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس آمارگیری سال90 به عنوان آخرین مرجع، در گروه سنی 10 تا 49 سال کشورحدود 3 میلیون و 456 هزار بیسواد مطلق ثبت شده که بخشی از آن را اتباع خارجی و افراد آموزش ناپذیر تشکیل می دهند.
باقرزاده افزود: با توجه به برنامه ریزی انجام شده در طول 5 سال گذشته برای آموزش این افراد، برآورد بر این است که این آمار هم اکنون به حدود یک میلیون و 138 هزار تن کاهش یافته که با انتشار نتایج سرشماری سال 95 این آمار اصلاح خواهد شد.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی بیان کرد: برنامه سوادآموزی کشور بر اساس آمار یونسکو، پیشرفت قابل توجه نیم درصدی در سنین 15 الی 24 سال به 98.3 دهم درصد رسیدهایم و درگروه سنی 25 تا 64 سال با حدود 2.64 درصد رشد به 89 درصد رسیدهایم.
وی افزود: استان فارس از نظر کمی در زمینه شناسایی و جذب بی سوادان توانسته در3 سال اخیر درسطح کشور رتبه برتر را کسب کند و امید است در زمینه کیفی نیز با نگه داشت و ارتقاء پایه تحصیلی سوادآموزان به موفقیت های بیشتری دست یابد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، رئیس سازمان نهضت سواد آموزی افراد بین10 الی 50 ساله را به عنوان جامعه هدف سواد آموزی معرفی کرد و افزود: سواد آموزی بدون توجه به شهری، روستایی و عشایری بودن این گروه و در هر زمان و مکانی موظف به برنامه ریزی برای رفع مشکل بیسوادی این افراد است که در این راستا نزدیک به 70 هزار تن شامل 10 هزار و 500 فرهنگی و نزدیک به60 هزار آموزش دهنده آزاد همکاری می کنند.
باقرزاده با اشاره به ارزیابی های انجام شده در زمینه معرفی دستگاههای برتر در زمینه حمایت از سواد آموزی گفت: استاندار فارس به عنوان یکی از 3 استاندار برتر در زمینه پشتیبانی از حوزه سوادآموزی درسطح کشور شناخته شده است.