ورود به بازار کار بدون کسب مهارت امکانپذیر نیست

0
ورود به بازار کار بدون کسب مهارت امکانپذیر نیست

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر آموزش مهارت به جوانان به منظور آماده‌سازی آنان برای ورود به اشتغال و جامعه تاکید کرد‌.

علی زرافشان در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی با دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار کرد: یکی از مسایل امروز جامعه اشتغال جوانان است که ورود به آن بدون کسب مهارت لازم امکانپذیر نیست.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در آموزش مهارتی ضروری و جدی است و باید به آموزش مهارت در شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش توجه کنیم.

زرافشان بیان کرد: ۷۵ درصد شاغلان در کشور دارای مدرک دیپلم و فارغ‌التحصیل مدارس هستند و ۲۵ درصد شاغلان تحصیل‌کرده دانشگاهی هستند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر سرمایه‌گذاری درباره مهارت‌آموزی پیش از دانشگاه ایجاد شود، در ورود به اشتغال کمک بیشتری به دانش‌آموز خواهد شد.

وی عنوان کرد: در برنامه ششم توسعه، توسعه کمی و کیفی آموزش مهارتی را به عنوان یک تکلیف عمومی مدنظر داریم و باید ۵۰ درصد دانش‌‌آموزان دوره متوسطه در شاخه فنی وحرفه‌ای و کاردانش مشغول به تحصیل شوند.

زرافشان از مرحوم علاقمندان یاد کرد که هوشمندانه برای توسعه آموزش هنرستان و هرم شغلی کشور تلاش کرد و تربیت تکنسین را سامان و انسجام داد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: تاسیس آموزشکده‌ها و دانشگاه فنی و حرفه‌ای توسط مرحوم علاقمندان آغاز شد و فلسفه تاسیس کاردانی پیوسته و تربیت تکنسین در آموزش و پرورش و آموزش عالی تحقق پیدا کرد.

وی عنوان کرد: قانون برنامه پنجم و ششم توسعه تاکید می‌کند که وزارت علوم موضوع کاردانی پیوسته را دنبال کند و دانش‌آموزان شاخه فنی و حرفه‌ای باید در برنامه ۵ ساله به مرتبه تکنسینی برسند و با دریافت مدرک کاردانی وارد بازار کار شوند.

زرافشان بیان کرد: در شورای پذیرش دانشجو در دانشگاه، آموزش و پرورش بحث کاردانی پیونسته را برای کنکور سال ۹۸ پیشنهاد کرده است و زمینه مساعدی است که از سال ۹۸ بچه‌ها در حیطه برنامه درسی ۵ ساله تحصیل کنند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود:‌ کارگروهی در آموزش و پرورش تشکیل شده است همچنین حوزه برنامه درسی را با همکاران در دانشگاه شروع کردیم و ظرف یک سال برنامه درسی را بازنگری می‌کنیم.

وی تصریح کرد: همکاری آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سطح ستاد باید نزدیک باشد تا بتوان اجرای برنامه‌ها را به سمت کاردانی پیوسته پیش ببریم.

زرافشان اظهار کرد: محور برنامه درسی، اجرای دوره کاردانی پیوسته، تدوین برنامه و اجرای دوره تربیت هنرآموز در این تفاهم نامه ذکر شده است.

وی همچنین اضافه کرد: در طول سال‌های آینده مصوبه ای در شورای پذیرش داشتیم که در کنکور ۹۷ هنرآموزان فنی و حرفه‌ای بدون آزمون وارد دانشگاه فنی و حرفه‌ای شوند و برای کنکور ۹۸ هم این موضوع پابرجاست تا برای سال‌های بعد نیز استمرار پیدا کند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای را به عنوان یک دانشگاه مهارتی بالا دانست که می‌تواند به آموزش و پرورش در توسعه کیفی و کمی آموزش فنی کمک کند.

زرافشان گفت: تربیت نیروی انسانی برای آموزش و پرورش یکی از این ظرفیت‌‌هاست که در آزمون استخدامی امسال ۱۵ هزار نفر ردیف استخدامی داریم تا استادکار و هنرآموز تربیت کنیم.

وی اظهار امیدواری کرد که با انعقاد این تفاهم نامه گام‌های بلندی برای توسعه آموزش مهارتی برداریم.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,631 بازدید

    0 نظر

    درج: 22 اردیبهشت 1397

    توسط: m.hosseini
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir