به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری «مهر»، حمیدرضا حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش در اولین نشست از ششمین دوره مجلس دانشآموزی که امروز در ساختمان قدیم مجلس برگزار شد، اظهار داشت: مسیر دستیابی به پیشرفت در هر جامعهای از آموزش و پرورش میگذرد.
وی با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش حاصل تحقیق و تلاش بیش از ۶۰۰ محقق و صاحبنظر است، افزود: بهرهگیری از فناوریهای نوین توسعه و گسترش فضاهای ورزشی در مدارس از جمله اهداف سند تحول بنیادین است.
حاجی بابایی ادامه داد: بر اساس سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش به دنبال تربیت دانشآموزانی است که ذهن آنها به مثابه یک کارگاه عمل کند و در نهایت از آموختهها بهره کافی را بگیرند.
وی اضافه کرد: تغییر در کتب درسی و شیوههای تدریس بر اساس نقشه راه که همان سند تحول بنیادین است، صورت میگیرد. وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه سند تحول بنیادین به عنوان نقشه راه و قانون اساسی آموزش و پرورش است، افزود: این سند در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب و به تأیید مقام معظم رهبری رسیده است.
وی اضافه کرد: بر اساس مبانی سند تحول بنیادین، جایگاه یک دانشآموز از بدو ورود به آموزش و پرورش در دوره ابتدایی تا پایان دوره متوسطه مشخص شده است.
حاجیبابایی به فعالیت مجلس دانشآموزی اشاره کرد و گفت: حضور در مجلس دانشآموزی ویژگیهایی مانند تفکر، صداقت، ایثار، حمایت و توانایی را به انسان القا میکند.
وی با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس دانشآموزی نماینده بیش از ۱۲ میلیون دانشآموز کشور هستند، اضافه کرد: در مجلس دانشآموزی باید به تعیین قلههای واقعی که باعث رشد و تغییر نگاه دانشآموزان میشود، پرداخت.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همافزایی، هماندیشی، حس رقابت و مشورت کردن، اجزای جداییناپذیر مجلس دانشآموزی هستند.
وی با بیان تفاوت مجلس ششم دانشآموزی با مجلسهای پیشین در خصوص زمان برگزاری آن و تقارن آن با شکلگیری اجرای سند تحول بنیادین ادامه داد: با شکلگیری زیرساختهای تحول بنیادین در مجلس پنجم دانشآموزی، امروز شاهد برگزاری مجلس ششم دانشآموزی همزمان با اجرای سند تحول بنیادین هستیم.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش هدف از تشکیل مجلس دانشآموزی را بصیرتبخشی و تعالی روند تعلیم و تربیت توصیف کرد.
وزیر آموزش و پرورش به تشکیل دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاه ویژه فرهنگیان در سال تحصیلی جدید با جذب ۲۵ هزار دانشجو که ۶ هزار نفر آنان دارای معدل ۲۰ هستند، فعالیت خود را آغاز کرد.
وی، تحصیل دانش و روش تدریس را از جمله ویژگیهای دانشگاه ویژه فرهنگیان دانست و تصریح کرد: امسال در سختترین شرایط، گستردهترین اقدام آموزش و پرورش برای همگان به نمایش در خواهد آمد.
حاجیبابایی با اشاره به احداث مدارس با نمای اسلامی ـ ایرانی گفت: در تحول بنیادین آموزش و پرورش به دنبال تربیت دانشآموزانی هستیم که به مسلمان بودن، ایرانی بودن و رهبری جامعه خود افتخار کنند.وی ادامه داد: افزایش کسب مدال در عرصههای علمی ورزشی گواه دیگری بر ایجاد تحول در آموزش و پرورش است.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: