ژاپن در حال زمینه‌سازی برای استفاده بیشتر از ربات‌ پرستار

0
ژاپن در حال زمینه‌سازی برای استفاده بیشتر از ربات‌ پرستار است

دولت ژاپن در نظر دارد با استفاده از ربات‌ شکاف میان نیروی پرستاری را پُر کند. ربات‌‌ها می‌توانند بیماران ضعیف را از یک صندلی چرخدار به یک تخت یا حمام انتقال بدهند.

طبق گزارش‌های منتشر شده، افراد مسن ژاپنی از اینکه ربات‌ از آن‌ها مراقبت کند، اکثراً راضی و خوشحال هستند. همچنین با افزایش جمعیت ژاپن، پیش‌بینی می‌شود تا سال ۲۰۲۵ حدود ۳۷۰ هزار ربات پرستار به کار گرفته شوند. دولت ژاپن در نظر دارد با این امر به پذیریش تکنولوژی در جامعه کمک کند و کمبود نیروی کار پرستاری را نیز برطرف سازد.

دولت ژاپن به دنبال استفاده گسترده از ربات‌ها است

توسعه‌دهندگان تلاش‌های خود را بر تولید دستگاه‌های رباتیک ساده متمرکز کرده‌اند که افراد را از تخت‌خواب خود خارج می‌کنند و به صندلی چرخ‌دار می‌رسانند یا می‌توانند شهروندان معلول را به حمام برسانند. دولت ژاپن طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی بالقوه را در نظر دارد و اخیرا لیستی از اولویت‌های خود را برای ربات‌هایی که می‌توانند پیش‌بینی کنند که بیماران ممکن است نیاز به استفاده از سرویس بهداشتی داشته باشند تغییر داده است.

 
 

دکتر هیروشیا هیروکاوا، مدیر تحقیقات نوآوری‌های ربات در مؤسسه‌ی ملی علوم و فناوری پیشرفته ژاپن، اعلام کرده است که هدف از این کار کاهش بار کارکنان پرستاری و افزایش استقلال افرادی است که هنوز در خانه زندگی می‌کنند. وی می‌گوید:

ربات‌ها نمی‌توانند تمام مشکلات و وظایف پرستاران را حل کنند؛ با این حال قادر خواهند بود نقشی در رفع نیازهای بیماران و ناتوانان داشته باشند.

به گفته‌ی هیروکاوا، ربات‌های انقال‌دهنده مریض در حال حاضر تنها در حدود ۸ درصد از آسایشگاه‌های ژاپن مستقر هستند. بخشی از این موضوع به دلیل هزینه‌ی بالا و بخش دیگر به دلیل ذهنیت مردم و عدم مقبولیت ربات‌ها برای پرستاری است.

مرکز تحقیقاتی هیروکاوا در پروژه‌‌هایی حمایت‌شده از طرف دولت و با همکاری شرکت‌های تولید‌کننده‌ی گجت‌های روباتیک، طی ۵ سال گذشته ۹۸ محصول تولید کرده که ۱۵ عدد از آن‌ها تجاری و به بازار عرضه شده است.

برای کاهش هزینه‌ها و پیچیدگی، این نوع از روبات‌ها هنوز به انسان‌ها شباهتی ندارند یا با کاربران صحبت نمی‌کنند. برای مثال این ربات‌ها می‌توانند به فرد برای راه رفتن در یک خیابان شلوغ یاری برسانند و از آن‌ها مراقبت کنند. واکر‌های هوشمند نمونه‌ای از این روبات‌ها هستند که با تشخیص شرایط مختلف محیطی، به نیازمندان جهت طی مسیر کمک می‌کنند.

اولویت‌های تحقیقاتی بعدی شامل گجت‌های پوشیدنی و فناوری‌های هوشمندی است که بیماران را به سرویس‌های بهداشتی هدایت یا زمان این امر را پیش‌بینی کنند. با توجه به استراتژی جدید دولت ژاپن، کارشناسان امیدوارند تا سال ۲۰۲۰ از هر پنج نفر نیازمند، چهار نفر از کمک ربات‌ها بهره ببرند.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,821 بازدید

    0 نظر

    درج: 2 اسفند 1396

    توسط: bakhtiari
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های کتابنامه
    هوش کمپلکس ششم
    کتاب های جامع انسانی
    کتاب های جامع ریاضی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    کتاب های پرسش های چها گزینه ای

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir