سامسونگ ساخت گوشیهای هوشمند خود را در چین متوقف کرده است. دلیل این تصمیم افزایش رقابت تولیدات این شرکت با تولیدات داخلی چینی عنوان شده است. آخرین قدمهایی که سامسونگ برای توقف تولید تلفن در چین برداشت، توقف تولید تلفن در کارخانهای در بخش جنوبی هیژو (Huizhou) در ماه ژوئن و تعلیق کارخانهای دیگر در اواخر سال گذشته بود. دلیل تعلیق کارخانهی مذکور ناتوانی در رقابت با تولیدات چینی ذکر شده است.
درواقع، سامسونگ نیز مانند بسیاری دیگر از شرکتها که بهدلیل افزایش هزینههای تولید و کاهش رشد اقتصادی چین کارخانههای خود را به خارج از چین انتقال دادند، برای انتقال خطتولید خود به خارج از چین تلاش میکند. سونی هم اخیرا اعلام کرده است کارخانهی تولید گوشی هوشمندش در پکن را تعطیل میکند و میخواهد ازاینپس این دسته از محصولاتش را فقط در تایلند تولید کند. باوجوداین، اپل همچنان بخش زیادی از گوشیهای هوشمند خود را در چین تولید میکند.
گزارشها نشان میدهد سهم سامسونگ از بازار چین از ۱۵ درصد در اواسط سال ۲۰۱۳ به ۱ درصد در اوایل امسال کاهش یافته است. دلیل این کاهش رشد سریع برندهای بومی چینی مانند هواوی و شیائومی عنوان شده است که حالا سهم بزرگی از بازار را دراختیار دارند. پارک سونگ سون، تحلیلگر بخش سرمایهگذاری و امنیتی سامسونگ، گفته است
مردم چین گوشیهای هوشمند ارزانقیمت از برندهای داخلی یا گوشیهای پرچمدار اپل یا هواوی را میخرند؛ به همین دلیل سامسونگ بخت کمی برای احیای سهم خود از بازار چین دارد.
سامسونگ، بزرگترین سازندهی گوشیهای هوشمند در جهان، گفته است برای مدت کوتاهی اثرهای این تصمیم سخت را تحمل خواهد کرد تا بتواند شرایط را بسیار بهتر کند. بااینحال، این شرکت فروش محصولات خود در چین را ادامه میدهد. سامسونگ بدون ارائهی توضیح بیشتر دربارهی این موضوع گفت:
ابزارها و تجهیزات تولید در کشوری دیگر جایگزین خواهند شد و این کشور براساس استراتژی تولید ما و نیازهای بازار مشخص خواهد شد.
سامسونگ از ارائهی اطلاعاتی دربارهی تعداد کارگران کارخانهی هویژو این شرکت در چین سر باز زده است. بااینحال، برخی رسانههای کرهای گفتهاند ۶ هزار نفر در این کارخانهی قدیمی مشغول به کار بودهاند و در سال ۲۰۱۷، ۶۳ میلیون گوشی هوشمند تولید کردهاند. این در حالی است که گفته میشود در همان سال، سامسونگ در سراسر دنیا ۳۹۴ میلیون گوشی تولید کرده است.
در سالهای اخیر، سامسونگ تولید گوشیهای هوشمند خود را در کشورهایی مانند هند و ویتنام آغاز کرده که هزینهی تولید کمتری دارند.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: