رئیس مرکز ملی پرورش استعداد های درخشان و دانش پژوهان وزارت آموزش و پرورش از تحصیل قریب به 140 هزار دانش آموز دختر و پسر در دورههای اول و دوم متوسطه در 670 مدرسه استعدادهای درخشان کشور خبرداد.
به گزارش ایسنا، حسین شجاعی در نشست با مدیران مدارس استعدادهای درخشان استان خراسان جنوبی اظهارکرد: در حال حاضر 5.1 درصد دانش آموزان دوره متوسطه اول و 3.2 درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم در مدارس استعداد های درخشان کشور مشغول تحصیل هستند.
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان وزارت آموزش و پرورش، با بیان این که شناسایی و هدایت استعداد های درخشان، توانمند سازی آنان در جامعه از مهم ترین اهداف مدارس سمپاد است، تصریح کرد: در کنار این اهداف کلی، ارائه خدمات و تسهیلات ویژه به دانش آموزان دارای استعدادهای برتر و رشد و شکوفایی این استعدادها از مهمترین رسالت مدارس استعدادهای درخشان به شمار می رود.
وی، به توسعه 4 برنامه محوری با 31 فعالیت در برنامه ششم توسعه اشاره کرد و افزود: «شناسایی دانش آموزان دارای استعداد های برتر در حوزه های مختلف با روش های چند گانه»، «تربیت متعادل این دانش آموزان درساحت های6گانه»، «کیفیت بخشی به آموزش و پرورش به منظور هدایت و ارتقای کارآمدی آنان» و «ترویج دانش تخصصی در میان پژوهشگران، مدیران، دبیران و ارتقای فرهنگ عمومی» از شاخص های این چهارمحور به شمارمی رود.
بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، شجاعی با بیان این که تعلیم و تربیت در زمان متوقف نمی شود، اضافه کرد: معلمین ما باید با اصول شناسایی و هدایت که جزو وظایف مهم آنان است به خوبی آشنا باشند.