خبر جنجالی درباره ی دایره‌البروج تکذیب شد

0
خبر جنجالی درباره ی دایره‌البروج تکذیب شد
ناسا هرگونه تغییری در علائم دایره‌البروج و افزوده شدن برج سیزدهم به آن را تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از نیچر ورلد نیوز، اخیرا اخباری مبنی بر تغییر تاریخ‌های نجومی توسط ناسا منتشر شد که باعث می‌شد علائم دایره‌البروج از 12 به 13 عدد تبدیل شوند. این خبر در یک سایت آموزشی ناسا برای دانش‌آموزان منتشر شده بود که در آن گفته شده بود به دلیل تغییر محور و قطب زمین،‌ صورت‌فلکی مارافسای نیز که پیش از این در تقویم دایره‌البروج 12 تایی بابلی‌ها نادیده‌گرفته شده بود، به آن اضافه شده است.

این خبر باعث جنجال و پرسش‌هایی در دنیای اینترنت شد. اکنون سازمان ناسا بیانه‌ای در مورد این جنجال منتشر کرده و در آن هرگونه تغییری در دایره‌البروج را تکذیب کرده است.

البته ناسا این موضوع را مرتبط به طالع‌بینی خوانده و این که کار این سازمان، انجام تحقیقات در حوزه نجوم و ستاره شناسی است که هیچ‌گونه ارتباطی با طالع بینی ندارد. ناسا افزود صورت فلکی سیزدهم همیشه وجود داشته اما اضافه شدن آن به دایره البروج مربوط به ستاره شناسی نیست.

دواین براون،‌ سخنگوی ناسا اظهار کرد: ما هیچ گونه تغییری در علائم دایره‌البروج ندادیم و تنها محاسبات ریاضی انجام دادیم. گزارش مذکور در مورد طالع‌بینی است و نه ستاره شناسی و به یک داستان کهن مربوط می‌شود که نشان می‌دهد علم و ریاضی، ریشه در رصد آسمان شب دارد.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,658 بازدید

    0 نظر

    درج: 1 مهر 1395

    توسط: jadda
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های برنامه ریزی
    فرهنگیان
    کتاب های بیست پک
    جامع انسانی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های موضوعی
    تیزهوشان

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام وقت بخیر میشه موجودش کنید لطفااااااااااااااا
    سلام کتابی که ارسال میشه چاپ ۱۴۰۴ـ۱۴۰۵ هستش؟؟
    سلام یه ماه منتظرم کتاب موجود بشه پس چرا موجودش نمی کنید اگه
    نسخه 1404 این کتاب چه زمانی منتشر میشه ؟
    پس کی موجود میشه؟ T^T
    سلام این کتاب کی موجود میشه

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir