فضاپیمای "لوسی" اولین فضاپیمایی است که برای انجام چنین ماموریتی به فضا میرود. ناسا عملکرد "لوسی"را مورد بررسی قرار داده و آن را پر از سوخت کرده است تا در روز ۱۶ اکتبر(۲۴ مهر) به فضا پرتاب شود.
سیارکهای "تروجان" که براساس شخصیتهای اساطیر یونانی نامگذاری شدهاند، سیارکهایی هستند که در مداری مشابه مشتری به دور خورشید میچرخند. گروهی از آنها از مشتری جلوتر بوده و گروه دیگر پشت آن قرار دارند.
"لوسی" اولین فضاپیمایی است که از این سیارکها بازدید میکند. دانشمندان امیدوارند با بررسی این سیارکها بتوانند نظریات خود در مورد نحوه تشکیل منظومه شمسی در ۴.۵ میلیارد سال قبل را تکمیل کنند.
"تام استاتلر"(Tom Statler)، دانشمند برنامه "لوسی" در ناسا میگوید: با این فضاپیما ما از هشت سیارکی که تاکنون دیده نشدهاند، بازدید میکنیم. از آن جا که ما به گذشتهی منظومه شمسی خود سفر میکنیم، این یک فرصت فوقالعاده برای کشف و جستجو است.
اعضای گروه فضاپیمای "لوسی" هشت هفته گذشته را در مرکز فضایی کندی در فلوریدا گذراندند تا این فضاپیما را برای پرواز آماده کنند. مهندسان، سیستمهای مکانیکی، الکتریکی و گرمایشی آن را مورد آزمایش قرار دادند. اوایل ماه اوت مهندسان آنتنهای این فضاپیما را که دومین جزء مهم آن پس از آرایههای خورشیدی است، وصل کردند. این آنتنها امکان برقراری ارتباط با زمین را برای "لوسی" فراهم میکنند.