سالار کمانگر متولد ۱۳۵۵ در تهران و از کارمندان شرکت گوگل و مدیرعامل سابق یوتیوب است. او در این سمت جانشین چاد هورلی شد. او فارغالتحصیل رشته بیولوژی از دانشگاه استنفورد است. ولی همچنین یکی از حامیان توافق هسته ی غرب با ایران است.
سالار کمانگر متولد سال ۱۹۷۷ در تهران یک ایرانی–آمریکایی و فارغالتحصیل در رشته بیولوژی از دانشگاه استفورد آمریکا است. وی در ۲۲ سالگی به گوگل پیوست و بعد از ۷ سال به یکی از کارمندان کلیدی و اصلی این شرکت بزرگ تبدیل شد. یکی از مهم ترین موفقیتهای وی ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا همان ادوردز است که سهم عمدهای در پیشرفت و موفقیت وی و همچنین توسعه گوگل داشت.
کمانگر در مصاحبهای که حدوداً ۴ سال پیش با مجله معروف بلومبرگ بیزنسویک انجام داد درباره اینکه چه طور وی از علم پزشکی به فناوری اطلاعات روی آورده گفته: «اوایل که به مدرسه میرفتم، بسیار مشتاقانه خیال پزشک شدن را در سر میپروراندم، تا اینکه زمانی را به تماشای طبابت پزشکان اختصاص دادم.
از آن به بعد بسیار مشتاق شدم که دانشمند شوم؛ ولی روز به روز بیشتر متوجه میشدم که این کار هیجانآور نیست. بعدها وقتی دو هفته به صورت پارهوقت در گوگل مشغول شدم، فهمیدم که اعمالی که این کار من را با آنها درگیر میکند، به من انرژی میدهد. درسی که من آموختم این بود که تنها تصور و خیالی که از یک کار داریم کافی نیست و باید از اینکه یک حرفه به صورت روزانه هیجان و انگیزه لازم را فراهم میکند، مطمئن شویم.»
وی پیش از این جوانترین مدیر گوگل بوده و به سمت مدیرعاملی یکی از مهم ترین زیرمجموعههای گوگل یعنی یوتیوب رسیدهاست. سایتی که این روزها بی شک قوی ترین سایت برای به اشتراکگذاری ویدیو است که قطعاً همه اهالی وب با آن آشنا هستند. کمانگر رمز موفقیت خود را شروع کار در سنین پایین و رسیدن به مرز تجربه کامل در جوانی و استخدام شدن در گوگل میداند. وی درباره گوگل میگوید: «گوگل جایی است که میتوانند در آن متفاوت شوید و همیشه مورد توجه قرار گیرید.»
وی همچین به جوانان و کسانی که دوست دارند مثل وی شوند توصیه میکند که: بعد از فارغالتحصیل شدن در رشته خود؛ ذهنتان را مشغول بدست آوردن یک شغل و کار عالی نکنید. به سمت شغلی بروید که علاقه دارید و به آن جذب شوید و بعد از مدتی در آن شغل پیشرفت کرده و به مقامهای بالای آن برسید. همانطور که وی برای این کار گوگل را برگزید و بعد از رسیدن به سمت معاون این شرکت اکنون در صدر یکی از مهم ترین زیرمجموعههای آن یعنی یوتیوب قرار دارد. کمانگر مدیریت پروژهٔ گوگل تیوی که تحت زیرمجموعه یوتیوب نیز قرار گرفته است.