پروفسور پردیس ثابتی

0
پروفسور پردیس ثابتی
پروفسور پردیس ثابتی زیست شناس برجسته ایرانی در حال حاضر ساکن ماساچوست ایالت متحده آمریکاست. و به عنوان محقق و استاد دانشگاه هاروارد فعالیت می نماید.
پروفسور پردیس ثابتی در ( ۱۹۷۵ (میلادی) / ۱۳۵۴ ) در تهران به دنیا آمد. او فرزند ننسی و پرویز ثابتی، معاون سابق سازمان اطلاعات و امنیت کشور در دوره پهلوی است در آستانهٔ انقلاب سال ۱۳۵۷ در دو سالگی به همراه خانواده به فلوریدا مهاجرت کرد.
در ۱۹۹۷ لیسانس زیست شناسی خود را از مؤسسه فناوری ماساچوست دریافت کرد و سپس دکترای ژنتیک را در سال ۲۰۰۲ از دانشگاه آکسفورد دریافت کرد. دکترای پزشکی خود را در سال ۲۰۰۶ از دانشکده پزشکی هاروارد دریافت کرد. هم‌اکنون ساکن ماساچوست در ایالات متحده آمریکا است.
پردیس ثابتی زیست شناس محاسباتی، ژنتیکدان پزشکی و ژنتیکدان فرگشتی ایرانی-آمریکایی است که روشی آماری بیوانفورماتیکی توسعه داده است که بخش های در معرض انتخاب طبیعی را مشخص می کند. همچنین الگوریتمی طراحی نموده که اثرات ژنتیک بر تکامل بیماری را نشان می دهد.
وی هم اکنون استاد تمام دانشگاه هاروارد است و سرپرستی تلاش های آمریکا برای خواندن ژنوم انسان و تمام کروموزوم های موجود در ویروس ابولا را بر عهده دارد. 

 

 
 

 


موفقیت ها
ثابتی سومین زن در تاریخ است که با معدل ۱۰۰ و مدارج کامل (به لاتین: Summa Cum Laude) از مدرسهٔ پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا فارغ التحصیل شده است. وی به عنوان یکی از سرشناس ترین محققان آمریکا در زمینه بررسی ژنوم مالاریا، از بنیاد بیل و ملیندا گیتس بالغ بر ۲ میلیون دلار بودجه تحقیقاتی دریافت کرده است.
پردیس ثابتی اخیراً نیز به عنوان یکی از ۱۰۰ چهره نابغه جهان از سوی گروه بین المللی Creators Synectics معرفی شده است. این گروه بین المللی پردیس ثابتی را از محققان برجسته دانشگاه های معتبری نظیر هاروارد، آکسفورد و ام آی تی را به عنوان چهره چهل و نهم معرفی کرده است.
شبکه خبری سی ان ان نیز در سال ۲۰۰۷، ثابتی را به عنوان «یکی از ۸ نابغه ای که دنیای ما را متحول خواهند ساخت» عنوان کرده است.

 

 
 

 


ثابتی در سال ۲۰۱۲ جایزه نبوغ آمریکایی مجله اسمیتسونین در رده علوم طبیعی دریافت کرد.
ثابتی به ‌دنبال درک روشنی از چگونگی تکامل ژنوم انسانی است و تیم همراهش در جریان مطالعاتی که نتایج آنها در شماره اخیر نشریه نیچر منتشر شده ‌است به طور مثال تغییراتی را در دی ان آ مردم آفریقای غربی شناسایی کرده‌است که به نظر می‌رسد با ابتلا به تب Lassa در ارتباط است. این محقق ایرانی-آمریکایی همچنین تغییراتی را در دو  ژن جمعیت آسیایی‌ها شناسایی کرده‌است که در شکل گیری غدد ریز مویی و غدد تولید کننده عرق بدن نقش دارد.
وی همچنین به عنوان عضو هیئت ناظرین متخصص در گردهمایی سال ۲۰۰۸  مجمع جهانی اقتصاد حضور داشت. بانو پردیس ثابتی در نهمین کنگره بین المللی ژنتیک و اصلاح دام که در شهر لیپزینگ آلمان در آگوست ۲۰۱۰ برگزار گردید به عنوان سخنران مدعو و افتخاری حضور داشت.
این بانو محقق ایرانی مولف بیش از ۲۰ عنوان مقاله تخصصی در این عرصه است. در عین حال از کارشناسان و متخصصان تاثیرگذار در عرصه تکامل انسانی و بیماری های واگیردار محسوب می شود.

 

 
 

 


این بانوی ایرانی بسیار رفتاری متین دارد به طوریکه همه از ایشان به نیکی یاد می کنند.
پروفسور اریک لندر، عضو هیأت علمی دانشگاه های هاروارد و ام.آی.تی، نیز با تحسین «نگاه کنجکاو پردیس و پژوهش های علمی او» می گوید : «حتی امتیاز نابغه بودن هم اندکی از رفتار متین و فروتنانه پردیس نکاسته است.» دایان ویرث، از دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد، نیز با تمجید از دستاورد علمی دکتر ثابتی می‌گوید : «پردیس سزاوار عنوانی است که او را در ردیف شایسته‌ترین سرآمدان علمی آغاز قرن بیست و یکم قرار داده است.»
فعالیت های هنری

شاید برای بسیاری جالب باشد که این بانوی نابغه ایرانی با این همه مشغله های فعالیت علمی در کارهای هنری نیز فعالیت دارد و در حاشیه های کارهای علمی خود به خوانندگی نیز می پردازد. او خواننده یک گروه آلترناتیو راک به نام هزار روز (Thousand days) نیز می باشد که تا به حال سه آلبوم منتشر کرده است. از این میان، آهنگ Headlight Waves در آمریکا مورد توجه بسیار واقع گردید.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,239 بازدید

    0 نظر

    درج: 13 دی 1399

    توسط: e.timsari
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir