در ادامه آموزش سری نکات فنون تست زنی، توصیه می شود قبل از جواب دادن به تست ها سوال را پیش بینی نمایید، سعی نمایید وقتی صورت مساله را خواندید قبل از نگاه کردن به گزینه ها، جواب را حدس بزنید. استمرار و تمرین این کار سرعت عمل شما را در پاسخگویی به تست ها افزایش خواهد داد. حتی اگر حدس شما درست از آب درآمد و پاسخ شما بین گزینه ها وجود داشت باز هم حتما سایر گزینه ها را از نظر بگذرانید. تلاش نمایید قبل از پاسخ به هر تست،گزینه صحیح راحدس بزنید.
توصیه می شود که به محض خواندن صورت مساله، سراغ راحت ترین و ساده ترین گزینه نروید، همیشه به گزینه های انحرافی توجه نمایید، البته اگر شما مفهومی درس خوانده باشید احتمال انحراف شما از پاسخ صحیح کاهش پیدا می کند، البته باز هم امکان خطا به صفر نمی رسد و به خاطر عدم تمرکز، عجله و اشتباه ممکن است در گرفتن سرنخ صحیح دچار اشتباه گردید. ممکن است فریب بخورید و ناخودآگاه به محض دیدن کوچکترین سرنخی از پاسخ درست، آن گزینه را علامت بزنید، پس دارای اهمیت بسیار است که از یک طرف تمرکز و دقت را تمرین کنید و از طرف دیگر با روش های کنترل اضطراب آشنا شوید تا بتوانی دحالت تعادلی خود را حفظ نمایید.
همچنین تقسیم زمان را تمرین نمایید، تقسیم زمان در جلسه کنکور موجب موفقیت خواهد بود اما این بدان معنا نیست که برای همه تست ها زمان یکسانی در نظر بگیرید، نکته قابل تامل این است که اگر برای تستی سه دقیقه وقت صرف نمایید، حتما تستی هم وجود خواهد داشت که در ظرف 20 ثانیه پاسخ آن را پیدا می کنید، بنابراین در رابطه با تقسیم زمان وسواس به خرج ندهید، شما برای هردرس زمانی را در اختیار دارید و اگر با توجه به مطالب قسمت های قبل آموزش فنون تست زنی مهارت گذشتن از برخی تست ها را در خود تقویت نموده باشید احتمالا برای بقیه سؤالات زمان کافی در اختیار خواهید داشت، بعضی موارد(به خصوص دروس عمومی) امکان استفاده از زمان های دروس دیگر هم فراهم خواهد آمد.
در نهایت توصیه می شود در تقسیم زمان برای پاسخگویی به تست ها، توجه نمایید که زمان برای حل هرتست متفاوت خواهد بود.