تشکیل کمیته‌ای درباره سمپاد در شورایعالی انقلاب فرهنگی

+1
تشکیل کمیته‌ای درباره سمپاد در شورایعالی انقلاب فرهنگی

محمدرضا مخبر دزفولی، دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبات هشتصد و یازدهمین جلسه این شورا، اظهار داشت: دستور اصلی جلسه رسیدگی به موضوع سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد) و مدارس تیزهوشان بود که معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گزارشی در این رابطه ارائه کرد.

وی افزود: با توجه به ضرورت رسیدگی به این موضوع و اصلاح و به روز رسانی اساسنامه آنها و ادغام تلاشی که در مدارس سمپاد و باشگاه دانش پژوهان‌جوان باید انجام شود، پیشنهاداتی را در این راستا مطرح شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: بر این اساس مقرر شد کمیته‌ای متشکل از وزرای آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، با حضور دکتر حداد عادل و به مسئولیت دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی تشکیل شود و با جمع بندی پیشنهادات تا هفته آینده، اساسنامه مشترک نهایی را آماده و برای تصمیم‌گیری نهایی به شورا ارائه دهد.

وی افزود: در این جلسه همچنین گزارش وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری در مورد پرونده‌های بررسی شده در هیئت‌های تخصصی رسیدگی به پرونده‌های مربوط به دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان در مسائل علمی، آموزشی و تخصصی در یکسال گذشته ارائه شد و اعضای شورا پیشنهادات خود را برای بهتر شدن فعالیت‌ها و تسریع در رسیدگی‌ها مطرح کردند.

مخبر دزفولی گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی باید هیئت‌های تخصصی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل شده و به این موارد تخصصی رسیدگی کند.

دبیر شورای عالی انقلاب اضافه کرد: همچنین با عنایت به اینکه شورایعالی انقلاب فرهنگی در گذشته مصوبه‌ای در خصوص اعطای اختیارات به حوزه علمیه قم در زمینه اعطای مدارج علمی و راه اندازی نشریات و انجمن‌های علمی و مجلات علمی- پژوهشی داشت، و در این راستا حوزه علمیه خراسان نیز با توجه به گستردگی، وسعت و استقلال خود درخواستی را ارائه کرده بود.

وی افزود: این درخواست در شورای معین شورایعالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید و به دلیل آنکه براساس آئین‌نامه در زمان مقرر به آن ایراد و اشکالی مطرح نشد به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی تبدیل شده که ابلاغ خواهد شد.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,236 بازدید

    0 نظر

    درج: 7 شهریور 1397

    توسط: m.hosseini
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام خلیج جنوبی ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های پرسوال
    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های جامع انسانی
    کنکوریوم

    دسته بندی مطالب

    کتاب های تیزهوشان
    کتاب های جامع

    آخرین نظرات ارسالی

    نفس 1402/09/12 - 15:37
    عالی بود
    سلام آیا در ویرایش جدید سوالات کنکور 1402 هم داخل بسته هست؟!
    خلیج فارس
    سلام من بسته رو یه هفته قبل مدارس خریدم هر وقت کد QR رو اسکن
    مایا 1402/09/6 - 23:46
    واقعا عالی بود نظریه اتون و خوشحالم که این نظر مفید رو دیدم ✨:))

    آمار سایت

    کل مطالب: 19979
    کل نظرات: 30146
    کل اعضا: 312124
    جدیدترین عضو: u-362204
    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir