رییس اداره دانشآموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران تاکید کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و تفاهمنامه سهجانبه بین این جمعیت، وزارت کشور و ستاد مبارزه با مواد مخدر، ۱۶۰ دانش آموز عضو گروههای آشتی و سفیر بشردوستی هلال احمر در مدارس شدند.سمیه شیخ محمدی با اعلام این خبر گفت: در چارچوب بند سه تفاهمنامه فوق با عنوان برنامه کارگاههای آموزش پیشگیری از وقوع جرائم مواد مخدر و کاهش خشونت در مناطق حاشیهنشین، دومین دوره گفتوگوی بشردوستی در چهار استان آذربایجان شرقی، اصفهان، تهران و سیستان و بلوچستان برگزار و ۱۶۰ دانش آموز در این دوره برای ترویج اهداف و برنامههای هلال احمر در مدارس خود، آموزشهای لازم را فراگرفتند.
وی ویژگیهای اعضای گروههای دوستی و سفیران بشردوستی هلال احمر را دغدغهمندی نسبت به مسائل مختلف مدرسه، فعالیت در حوزههای اجتماعی مدرسه و علاقهمندی به شرکت در بحثهای گروهی بیان کرد.
مسئول هماهنگی و اجرای برنامه کارگاههای آموزش پیشگیری از وقوع جرائم مواد مخدر و کاهش خشونت در مناطق حاشیهنشین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران در خصوص ویژگیهای دومین دوره گفتوگوی بشردوستی اظهار داشت: این دوره با محوریت بشردوستی و کاهش خشونت و به صورت کاردو (کارگاه - اردو)، بازیهای متناسب، زندگی اردویی و مسابقه برگزار شد.
شیخ محمدی ادامه داد: سرفصل این کارگاهها شامل تفکر انتقادی، گفتگو، فهم بافت، منطق، فن بیان، سواد اطلاعاتی و بازی با محوریت بشردوستی و در راستای تقویت جرأت ورزی بود.
به گفته وی، در این کارگاههای سه و نیمروزه دانشآموزان براساس آموختهها و مهارتهای خود بیش از ۲۰۰ طرح قابل اجرا در مدارس ارائه کردند و با توانمندی خود، در مقابل مسئولان و دانشآموزان، آنها را تشریح و مورد نقد و دفاع قرار دادند و در نهایت طرحها و گروههای برتر با رای دانشآموزان، معرفی و تقدیر شدند.
رییس اداره دانشآموزی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ایران افزود: دانشآموزان شرکتکننده در دومین دوره گفتوگوی بشردوستی به عنوان سفیران آشتی در ساختار کانونهای دانشآموزی هلال احمر فعالیت میکنند و مدارس نیز به عنوان مدارس بشردوستی مجری برنامههای ویژه خواهند شد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: