نایب رئیس شورای موسسان مراکز آموزشی کشور با بیان اینکه 11 هزار و 300 آموزشگاه علمی در سراسر کشور وجود دارد گفت که طبق بررسی ها بیش از این تعداد،مراکز آموزشی غیر قانونی در کشور فعال است بسیاری از آنها از هیچ کجا مجوزی ندارند.
قدرتالله علیزاده در برنامه تلویزیونی پرسشگر شبکه آموزش گفت: تعداد زیادی از این آموزشگاههای مجاز، آموزشگاههایی هستند که معلمان صاحب تجربه در آموزش و پرورش وارد آن شده و سرمایه گذاری کردهاند و انگیزهشان کمک به بخش آموزش است و نه سودجویی.
وی افزود: آمارها نشان میدهد نزدیک به 300 هزار شغل از محل آموزشگاهها ایجاد شده است.
نایب رئیس شورای موسسان مراکز آموزشی کشور با بیان اینکه نواقصی در آموزش رسمی وجود دارد که آموزشگاههای رسمی آن را جبران میکنند، گفت: شاید 10 تا 15 موسسه هستند که در بین خانوادهها ایجاد التهاب آزمون و کنکور میکنند و نمیتوان 11هزار موسسه دیگر را فدای جوی که آن 15 موسسه ایجاد کردهاند، کنیم.
علیزاده درباره مشکلات آموزشگاههای آزاد اظهار کرد: مشکل اساسی ما مراکز غیرمجاز است که یا کلا مجوز از هیچ نهادی ندارند یا از نهادهای دیگری چون شهرداری، جهاددانشگاهی، وزارت ارشاد و... مجوز فعالیت فرهنگی دریافت میکنند. از سوی دیگر همین کانونهای زبان مجوزدار از آموزش و پرورش هم با ما رقابت میکنند.
وی ادامه داد: نظارتی که بر آموزشگاههای مجاز تحت پوشش آموزش و پرورش میشود اعم از تایید فضا، انتخاب مدیر، بیمه پرسنل، مالیات و... برای آموزشگاههای دیگر لحاظ نمیشود. به عنوان مثال ما چهار درصد دریافتی خود را به آموزش و پرورش واریز میکنیم؛ هرچند معتقدیم اصل این مبلغ هم نباید دریافت شود و همانطور که مدارس معاف از مالیاتاند آموزشگاهها هم باید معاف باشند.
نایب رئیس شورای موسسان مراکز آموزشی کشور افزود: ما برنامههای کیفیت بخشی به آموزشگاههای خود را شروع کردهایم و آمادهایم تدریس زبان خارجه مدارس را بر عهده بگیریم و نتیجه را تضمین کنیم.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: