فریده اولادقباد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت یکی از ضرورتهای امروز مدارس ابتدایی را وجود مشاوران زبده در این مدارس دانست و گفت: شناسایی استعدادها و کشف خلاقیت دانش آموزان از وظایف مشاوران است که جای خالی آنان به شدت حس میشود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشاوره در کنار معلم میتواند دانشآموز را رشد و پرورش دهد، افزود: این کمبود نیروی مشاوره باید از طریق ایجاد رشته روانشناسی در دانشگاه فرهنگیان جبران و از این طریق با تربیت مشاوران در دانشگاه فرهنگیان این خلاء را برطرف کرد.
عضو فراکسیون امید مجلس تصریح کرد: وجود مشاوره در مدارس باعث خواهد شد دانش آموز از همان ابتدا مسیر خود را بشناسد و بداند که به چه سمت چه رشتهای حرکت کند تا با هدایت دانشآموزان و توزیع آنها در رشتههای مختلف، با انباشت فارغ التحصیلان در یک رشته مواجه نشویم.
وی تصریح کرد: متأسفانه همین عامل نبود مشاوره در مدارس و نبود هدایت تحصیلی در مدارس ابتدایی باعث شده است که متقاضیان در چند رشته باشند در حالیکه جامعه به فارغ التحصیلان رشتههای کار و دانش و فنی و حرفهای نیز نیاز دارد ولی امروز شاهدیم که 570 هزار کرسی سازمان سنجش برای دانشآموزان علوم تجربی است و این نشان از نبود مدیریت در آموزش عمومی است.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: کشف استعدادهای هنری و ورزشی نیز یکی از مزیتهای مهم مشاوران است که لازم است در این خصوص وزارت آموزش و پرورش در این حوزه اقدام کند.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: