معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت جشنواره علمی-پژوهشی جابربن حیان برای حوزه دانش بنیان گفت: استارتاپهای آینده در بین نوجوانان و دانشآموزان محقق خواهد شد. بایستی در تحقق اقتصاد مقاومتی و منویات مقام معظم رهبری، بودجه بخش پژوهش تقویت شود تا از ایدهها برای سیاست گذاریها استفاده شود.
به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده در مراسم افتتاحیه هفتمین جشنواره علمی- پژوهشی جابربن حیان ویژه اختراعات و ابتکارات دانش آموزان ابتدایی استان اردبیل در مرحله استانی گفت: ما در جشنواره جابربن حیان به دنبال کارهای لوکس نیستیم بلکه به دنبال پرورش و ایجاد مشارکت، کارگروهی و خلاقیت هستیم تا پیوند میان آموزش با پژوهش را برقرار کنیم.
وی تصریح کرد: امیدواریم این جشنواره با ایجاد رقابت سالم، منشأ فعالیت نو و شکوفایی استعدادها و ایدههای جدید و آموزههای علمی برای کاربرد آن در مسائل زندگی باشد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: طرح انسداد مبادی بیسوادی با همکاری وزارت آموزش و پرورش، نهاد ریاست جمهوری، سازمان بهزیستی و سازمانهای مردم نهاد پیگیری شده و سعی بر این است که با این اقدامات و به پشتوانه و مشارکت مردم و رسانهها هیچ کودک ابتدایی خارج از مدرسه نماند.
حکیم زاده اضافه کرد: مسئول تدوین کتابهای درسی، سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی است. با این حال در معاونت آموزش ابتدایی نظرات و پیشنهادات خود را را در راستای اقتضائات دوران کودکی و اولویتهای آموزشهای مهارتی و مرحلهای به این سازمان ارائه دادهایم تا در تألیف کتابها به آنها توجه شود بنابراین تغییری که در کتاب های درسی ایجاد میشود، در راستای علمی بودن و با توجه به موضوعات روز است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات بهینهای از سوی سازمان آموزش و پرورش در زمینه محیط زیست انجام شده است و امیدواریم با اجرای طرحها و آگاهسازی از سوی معلمان به دانشآموزان تداوم یابد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: برگزاری مرحله کشوری این جشنواره و رخداد علمی دانش آموزان ابتدائی سراسر کشور در استان خراسان رضوی با حضور منتخبان هر استان برگزار خواهد شد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: