رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور سه اصل انعطاف پذیری، مشارکت حداکثری و آموزش سودمند، را از مهمترین سیاستهای سازمان نهضت سوادآموزی دانست.
به گزارش ایسنا، پیش از ظهر امروز علی باقرزاده در نشست صمیمی وزیرآموزش وپرورش با کارکنان نهضت سوادآموزی، اظهارکرد: سوادآموزی از جمله مصادیق سهل و ممتنع است، زیرا ظاهر سوادآموزی آسان، اما باطن کار بسیار سخت و پیچیده است.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور با اشاره به اجرای برنامه بین المللی سند "آموزش برای همه "در سطح دنیا گفت: علی رغم تعهدات و تلاش کشورهای مختلف در فاصله بین سالهای 2000 تا 2015 ، میزان بی سوادی تنها یک درصد کاهش یافته و این در حالی است که میزان باسوادی در ایران بعداز انقلاب، در گروه هدف، 10 تا49 سال، از 50 درصددرسال 1357 ، به 94/7 درصد، در سال 1395 رسیده است و این یکی از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
وی، میزان باسوادی افراد بالای 6 سال را در سال 1395، 85 درصد اعلام کرد و با اشاره به این مطلب که جامعه بی سواد ویژگی های خاص دارد، تصریح کرد: اغلب افرادی که مخاطب سوادآموزی هستند، دارای مشکلات خانوادگی هستند که آموزش آنها بسیار مشکل است، لذا در راستای تحقق اهداف سازمان نهضت سوادآموزی در5 سال اخیر، 30 تفاهم نامه با سازمان ها و نهادهای مرتبط با این افراد از جمله، سازمان زندان ها، ستاد پیشگیری از مواد مخدر و... به امضا رسیده است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، باقرزاده نقش" پایگاه اطلاعاتی ثبتی سطح سواد "را در سازمان نهضت سوادآموزی بسیار مؤثر و مفید دانست و خاطرنشان کرد: در این سامانه ، اطلاعات جامعی از تمام افراد جامعه وجود دارد که در پیشبرد اهداف سوادآموزی مؤثر است.