رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: 48درصد مدارس در سطح کشور نوسازی و مقاوم سازی شده و 52 درصد دیگر مانده که در برنامه پنج ساله انجام خواهد شد.
به گزارش ایسنا، محمدتقی نظرپور در حاشیه بهرهبرداری از مجتمع آموزشی استعدادهای درخشان شهیدبهشتی گناباد در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه مدارسی با معماری بومی مناطق مختلف ساخته شود، اظهار کرد: اگر معماری مدارس با معماری بومی هر منطقه خوانایی داشته باشد، ماندگاری این مدارس بیشتر شده و نسلهای آتی میتوانند از آن استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه معماری مدارس بسیار در آموزش دانشآموزان اثر دارد، تصریح کرد: اگر زمین مناسبی در اختیار مجموعه ساخت و ساز نوسازی هر شهرستان قرار گیرد به صورت مجتمع آموزشی میتوان این مجموعه را احداث کرد که همه امکانات شامل کلاس درس، کارگاهها، آزمایشگاهها، سالنهای ورزشی، استخر، کتابخانه، نمازخانه و سایت کامپیوتری را داشته باشد.
معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر مدارس با دوام، ایمن و مقاوم و با دیدگاه 150 تا 200 سال عمر مفید ساخته شود، دیگر نیازی نخواهد بود که مدارسی با عمر 30 الی 40 سال را تخریب و نوسازی نمائیم.
نظرپور تصریح کرد: باید ابتدا ساختمانهایی که مقاوم نیستند را مقاوم سازی کرد و در کنار آن بعضی از مدارسی را که قابل مقاوم سازی نیست را تخریب کرد و همچنین مدارسی که ساخته شده امکانات و تجهیزات آن را به اندازه کافی فراهم کرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: از مجلس شورای اسلامی میخواهیم که 100درصد ردیفهایی که برای نوسازی و تجهیز مدارس کشور در نظر گرفته میشود در 6 ماهه اول سال تخصیص داده شود.