توزیع کتب‌ درسی از 15 شهریور و افزایش قیمت‌ها

+10

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قیمت کتب درسی امسال بین 10 تا 15 درصد افزایش یافته است گفت: کتاب‌ها براساس قیمت پشت جلد عرضه می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگارآموزش و پرورش ایسنا، اظهار کرد: قیمت کتاب درسی سال تحصیلی 93-92 بین 10 تا 15 درصد افزایش یافته است و براساس قیمت درج شده در پشت جلد در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امسال 130 میلیون جلد کتاب برای مهرماه چاپ می‌شود گفت: براساس برنامه سند درس ملی، بسته‌های آموزشی نیز در کنار کتاب‌های درسی تهیه و تدوین شده است که در پایه دوم و ششم ابتدایی و اول و سوم متوسطه این بسته‌های آموزشی در قالب فیلم و CD به همراه کتب‌ درسی توزیع خواهد شد.

به گفته رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، همه کتاب‌ها برای مهرماه بازنگری می‌شوند که کتاب‌های سوم ابتدایی و هفتم به طور کامل تغییر می‌کنند و سایر پایه‌ها نیز مورد بازنگری قرار می‌گیرند.

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    5,481 بازدید

    0 نظر

    درج: 19 تیر 1392

    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های برنامه ریزی
    فرهنگیان
    کتاب های بیست پک
    جامع انسانی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های موضوعی
    تیزهوشان

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام وقت بخیر میشه موجودش کنید لطفااااااااااااااا
    سلام کتابی که ارسال میشه چاپ ۱۴۰۴ـ۱۴۰۵ هستش؟؟
    سلام یه ماه منتظرم کتاب موجود بشه پس چرا موجودش نمی کنید اگه
    نسخه 1404 این کتاب چه زمانی منتشر میشه ؟
    پس کی موجود میشه؟ T^T
    سلام این کتاب کی موجود میشه

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir