لزوم همکاری اولیا برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش

+1
استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه باید اولیای دانش‌آموزان برای بهبود وضعیت مدارس کمک کنند، گفت:  خانواده‌ها برای بهبود شرایط با مدارس مشارکت بیشتری داشته باشند.

 به گزارش ایسنا منطقه خراسان جنوبی، سید علی اکبر پرویزی امروز (سوم مهرماه) در مراسم بازگشایی مدارس و نواختن زنگ مهر و مقاومت گفت: همکاری اولیا با آموزش و پرورش به ویژه با مدارس می‌تواند به توسعه تعلیم و تربیت کمک قابل توجه‌ای کند.

وی با بیان اینکه علی‌رغم دنبال کردن بعد علمی از سوی معلمان، خانواده‌ها نیز باید به بحث‌های اخلاقی و تربیتی فرزندان خود توجه بیشتری داشته باشند، گفت: خانواده‌ها تنها نباید به دوره آموزش و پرورش حساس باشند، بلکه در دوره‌های دانشگاهی نباید فرزندان خود را رها کنند.

پرویزی با اشاره به اینکه دانشجویان علی‌رغم رسیدن به بلوغ فکری و عقلی باید از خانواده‌ها کمک بگیرند تا در مسیر صحیح حرکت کنند، افزود: بخشی از مشکلات اخلاقی جامعه با مراجعه به مقامات قضایی کنترل نمی‌شود.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: رفتار خانواده‌ها و معلمان در نحوه زندگی فرد تاثیر به سزایی دارد.

وی با بیان اینکه به دلیل شرایط اقتصادی دولت وضعیت اداری آموزش و پرورش وضعیت خوبی نیست، گفت: اگر خانواده‌ها کمک نکنند، دولت نمی‌تواند همه مسائل را پوشش دهد.

پرویزی با بیان اینکه مشارکت مردم در همه جا موجب توفیق می‌شود، اظهار کرد: شرایط مشارکت مردم باید بیش از پیش فراهم شود.

وی با اشاره به تبدیل بودجه آموزش و پرورش از استانی به ملی، تصریح کرد: حقوق و مزایای فرهنگیان تفاوت معناداری با دیگر دستگاه‌ها ندارد.

استاندار خراسان‌جنوبی با بیان اینکه امسال در خراسان جنوبی به ازای هر کارمند دو میلیون و ۹۰۰ هزار تومان حقوق پرداخت می‌شود، گفت: سرانه پرداخت اعتبارات جاری استان ۳۴ میلیون تومان در ماه است که در آموزش و پروش این مبلغ بیشتر است.

پرویزی با اشاره به اینکه ممکن است در نحوه توزیع مزایا در آموزش و پرورش تفاوت‌هایی وجود داشته باشد، افزود: میانگین وضعیت آموزش و پرورش از سرانه استانی بهتر است.

وی با بیان اینکه پول کمک کننده است، اما حل کننده همه مشکلات نیست، تصریح کرد: موضوع اصلی اعتقاد و فرهنگ آموزشی است که اگر جدی گرفته نشود به بن بست خواهیم رسید.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه باید قدر معلمان را دانست و مدیون زحمات آن‌ها باشیم، گفت: مهم‌ترین مشکلات معلمان وضعیت معیشیتی خانواده‌های دانش‌آموزان است که امیدواریم شاهد رونق کسب و کار و معیشت مردم باشیم.

پرویزی یادآورشد: دانش‌آموزان تلاش کنند در مسیری قدم بگذارند و مسیری را انتخاب کنند که در آینده دچار مشکل نشوند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,725 بازدید

    0 نظر

    درج: 3 مهر 1395

    توسط: goljah
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    نام:*
    ایمیل:*
    سوال: نام پایتخت ایران؟
    پاسخ:*
    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.

    دسته بندی مطالب

    آخرین نظرات ارسالی

    امیر سام 1402/03/7 - 14:05
    خوب بود 🤬😐
    یلدا 1402/03/7 - 11:53
    خیلی خوب بود از این جزوه برای امتحان نوبت دوم استفاده کردم خیلی
    بدون نام 1402/03/6 - 22:20
    عالییی عالییی
    دمت گرم‌ خوب بود ولی کم بود
    سلام خسته نباشید یک سوال داشتم این کتاب با کتاب پاور تست ریاضی
    amirmamad11338866@gmail.com خیلی خوب هستش و نکات ریز و درشتی

    آمار سایت

    کل مطالب: 19846
    کل نظرات: 29757
    کل اعضا: 248059
    جدیدترین عضو: u-298138
    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2022 Mehromah.ir