بهتر است افراد تیزهوش جهشی کلاس ها را بگذرانند و به جای 12 سال در 8 سال دیپلم بگیرند .
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران عباسعلی باقری گفت : در شرایط جدید به جای ۶ سال ، ۹ سال بچه ها به صورت عمومی کنار یکدیگر به تحصیل ادامه می دهند و تفکر ما این است که بچه ها نباید تقسیم شوند . چرا تا به حال سوال نشده است که بچه ها با استعداد هنر مثلا چرا مدرسه خود را از پایه هفتم ندارند و هنرستان ها از پایه دهم هنرجو می گیرد؟ الان در باقی استعدادها نیز همین اتفاق می افتد.
وی ادامه داد : برای این مصوبه باید سود و زیان کرد . زیانی که این میان سنگینی می کرد همان بحث آزمون های تستی بود که بارها گفته شده است . اینکه می گویند بچه ها ۵ ماه را درس خوانده اند برای آزمون ورودی دوره هفتم سمپاد و بلاتکلیف هستند نیز باید بگویم هر دانش آموزی که استعداد علمی دارد ما جلوی شکوفایی این استعداد را نمی گیریم . حرف ما این است که اگر این بچه استعداد ویژه ای دارد و بسیار باهوش است چرا او را نگه داشته ایم . باید این فرد جهشی بخواند و به جای ۱۲ سال ، ۸ ساله دیپلم بگیرد.
وی با بیان اینکه این مصوبه را باید کشوری دید ، درباره انتقال بچه های تیزهوش با حذف مدارس سمپاد به مدارس غیرانتفاعی نیز اظهار کرد : اما الان در استان سیستان و بلوچستان هم ما مدارس نمونه دولتی و مدارس تیزهوشان داریم . در این استان که غیر انتفاعی نداریم که آزمون ورودی داشته باشد . پس این بچه ها جذب همان مدارس عادی می شوند . در نقد این طرح در حق معلمان و مدارس دولتی کم لطفی می شود . ما معلم های بسیار خوبی در مدارس عادی داریم .
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد : برای چند درصد تیزهوش ، میلیون ها دانش آموز دوره ابتدایی دارند آسیب می بینند . راه دیگری وجود دارد به باهوش ها بپردازیم مانند همین جهشی خواندن .
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: