کد IMEI احتمالا به صفحه قفل گوشی‌های اندرویدی اضافه می‌شود

0
کد IMEI احتمالا به صفحه قفل گوشی‌های اندرویدی اضافه می‌شود
گوگل قصد دارد یکی از حساس‌ترین اطلاعات گوشی‌های اندروید را به لاک‌اسکرین بیاورد؛ تغییری که می‌تواند هم مفید و هم خطرناک باشد.

هر گوشی موبایل یک کد منحصربه‌فرد به‌نام IMEI دارد که مانند شماره‌ی شناسایی دستگاه روی شبکه عمل می‌کند. گوگل در نسخه‌ی جدید اپلیکیشن Personal Safety کدی اضافه کرده است که نشان می‌دهد امکان نمایش IMEI از صفحه‌ی قفل احتمالاً به‌زودی در اندروید فراهم می‌شود.

درحال حاضر IMEI به‌دلیل حساسیت بالا جزو اطلاعات قابل‌تشخیص فردی محسوب می‌شود و از صفحه‌ی قفل در دسترس نیست. نگرانی اصلی این است که نمایش عمومی این کد می‌تواند زمینه‌ی سوءاستفاده یا گزارش اشتباه گوشی‌های سالم به‌عنوان دستگاه دزدیده‌شده را ایجاد کند.

به‌نوشته‌ی Androidauthority، اپ Personal Safety که روی بسیاری از گوشی‌های اندرویدی نصب است، اطلاعات پزشکی و مخاطبان ضروری را روی صفحه قفل نشان می‌دهد. اکنون کدی در نسخه‌ی جدید این اپ دیده شده است که گزینه‌ی جدیدی به نام Device info را اضافه می‌کند و امکان مشاهده‌ی IMEI از همان مسیر دکمه‌ی Emergency را فراهم می‌سازد.

قابلیت جدید اندروید درواقع پاسخ غیرمستقیمی به درخواست کاربری است که پیشنهاد داده بود پلیس بتواند بدون نیاز به باز کردن گوشی، IMEI را بررسی کند تا از توقیف یا ریست غیرضروری دستگاه جلوگیری شود. گوگل ابتدا این درخواست را رد کرده بود اما ظاهراً حالا رویکرد متفاوتی اتخاذ کرده است.

هنوز مشخص نیست قابلیت مشاهده‌ی IMEI گوشی‌های اندروید ازطریق لاک‌اسکرین اختیاری خواهد بود یا اجباری، اما مانند اطلاعات پزشکی، احتمال دارد امکان فعال یا غیرفعال‌سازی آن به کاربران داده شود. باتوجه به حساسیت نمایش IMEI روی صفحه‌ی قفل، این ویژگی می‌تواند هم مزیت امنیتی داشته باشد و هم ریسک‌های جدیدی ایجاد کند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    20 بازدید

    0 نظر

    درج: 12 آذر 1404

    توسط: u-688449
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: تامین محتوا

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های برنامه ریزی
    فرهنگیان
    کتاب های بیست پک
    جامع انسانی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های موضوعی
    تیزهوشان

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام وقت بخیر میشه موجودش کنید لطفااااااااااااااا
    سلام کتابی که ارسال میشه چاپ ۱۴۰۴ـ۱۴۰۵ هستش؟؟
    سلام یه ماه منتظرم کتاب موجود بشه پس چرا موجودش نمی کنید اگه
    نسخه 1404 این کتاب چه زمانی منتشر میشه ؟
    پس کی موجود میشه؟ T^T
    سلام این کتاب کی موجود میشه

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir