ربات‌ها و هوش مصنوعی پول و کار را بی‌معنی می‌کنند

0
ربات‌ها و هوش مصنوعی پول و کار را بی‌معنی می‌کنند
«ایلان ماسک»، ثروتمندترین فرد جهان، بار دیگر با پیش‌بینی‌هایی درباره آینده هوش مصنوعی مطرح کرد.
او در نشست سرمایه‌گذاری مشترک آمریکا و عربستان سعودی، تصویری از آینده را ترسیم کرد که در آن با ظهور رباتیک پیشرفته و هوش مصنوعی،
مفاهیم سنتی مانند پول و شغل به خاطره تبدیل می‌شوند. ماسک معتقد است که ما به سمت دنیایی پیش می‌رویم که در آن فقر ریشه‌کن خواهد شد
و کارکردن فقط یک تفریح خواهد بود.

براساس گزارش بیزینس اینسایدر، به عقیده ماسک زمانی که هوش مصنوعی و رباتیک بتوانند کالاها و خدمات را به‌وفور و بدون هزینه نیروی انسانی تولید کنند، مفهوم پول به عنوان ابزار مبادله ارزش خود را از دست می‌دهد. او در نشستی مشترک با «جنسن هوانگ»، مدیرعامل انویدیا، گفت: «البته هنوز محدودیت‌هایی در منابع انرژی و چیزهای فیزیکی وجود خواهد داشت، اما فکر می‌کنم در مقطعی، ارز و پول رایج دیگر موضوعیتی نخواهند داشت.»

ماسک برای توضیح بهتر این وضعیت به مجموعه کتاب‌های علمی-تخیلی «Culture» اثر «ایان بنکس» اشاره کرد که تصویری مثبت از آینده‌ای تحت مدیریت هوش مصنوعی را نشان می‌دهد.

نظرات ایلان ماسک درباره آینده پول و کار

طبق پیش‌بینی ماسک، کارکردن در آینده کاملاً اختیاری خواهد شد. او وضعیت آینده کار را به باغبانی یا بازی‌های ویدیویی تشبیه می‌کند؛ کارهایی که مردم نه از سر اجبار، بلکه صرفاً برای لذت‌بردن انجام می‌دهند.


او توضیح می‌دهد: «کاشت سبزیجات در حیاط خانه سخت‌تر از خریدن آن است، اما مردم این کار را انجام می‌دهند چون از آن لذت می‌برند. کارکردن در آینده دقیقاً چنین حالتی خواهد داشت.» ماسک کلید رسیدن به این مرحله را ربات‌های انسان‌نما، به‌ویژه اپتیموس تسلا می‌داند و معتقد است تنها راه واقعی برای ریشه‌کن کردن فقر و ارائه خدمات درمانی عالی به همه، استفاده از این ربات‌هاست.

ماسک پیش‌تر در مصاحبه‌ای گفته بود وقتی ربات‌ها تمام کارها را انجام دهند، دولت‌ها باید فراتر از «درآمد پایه همگانی» (UBI) بروند و سیستمی به نام «درآمد بالا همگانی» را اجرا کنند. در این سناریوی خوش‌بینانه، هر کسی می‌تواند هر کالا یا خدماتی را که می‌خواهد داشته باشد. البته ماسک هشدار داد که مسیر رسیدن به این نقطه هموار نیست و با «آسیب‌ها و اختلالات اجتماعی» زیادی همراه خواهد بود.

در پایان این نشست، ماسک با اشاره به اینکه گزارش درآمدی انویدیا همان روز منتشر می‌شد، به شوخی به جنسن هوانگ گفت که وقتی پول بی‌ارزش شود، گزارش درآمدی هم اهمیتی ندارد. 

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    29 بازدید

    0 نظر

    درج: 2 آذر 1404

    توسط: u-688449
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: تامین محتوا

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های برنامه ریزی
    فرهنگیان
    کتاب های بیست پک
    جامع انسانی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های موضوعی
    تیزهوشان

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام وقت بخیر میشه موجودش کنید لطفااااااااااااااا
    سلام کتابی که ارسال میشه چاپ ۱۴۰۴ـ۱۴۰۵ هستش؟؟
    سلام یه ماه منتظرم کتاب موجود بشه پس چرا موجودش نمی کنید اگه
    نسخه 1404 این کتاب چه زمانی منتشر میشه ؟
    پس کی موجود میشه؟ T^T
    سلام این کتاب کی موجود میشه

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir