تراشه نورالینک در سال ۲۰۲۲ به مغز انسان می‌رسد!

0
تراشه نورالینک در سال ۲۰۲۲ به مغز انسان می‌رسد!
ایلان ماسک ادعا کرد تراشه مغزی نورالینک تا یک سال دیگر در مغز انسان‌ها قرار می‌گیرد. این تراشه می‌تواند به افرادی که دچار آسیب نخاعی یا حرکتی هستند کمک کند.
ایلان ماسک در یک گفتگوی زنده با وال‌استریت ژورنال گفت: تراشه مغزی نورالینک روی میمون‌ها عملکرد بسیار خوبی داشت و آزمایش‌ها نشان می‌دهد که این فناوری ایمن و قابل اطمینان است. امیدواریم سال آینده و پس از تأیید سازمان غذا و دارو آمریکا، این تراشه را در بدن انسان‌ها، به طور خاص گروهی از افراد که دچار آسیب‌های نخاعی هستند، نصب کنیم. تصور می‌کنم با این کار می‌توانیم به فردی که نمی‌تواند راه برود یا از بازوهایش استفاده کند توانایی دوباره ببخشیم.
در نهم آوریل ۲۰۲۱، نورالینک از تراشه مغز خود در یک میمون رونمایی کرد. این تراشه به میمون امکان بازی کردن با کامپیوتر را می‌داد. این دستگاه در مغز حیوان در طول بازی داده‌های عصبی را ضبط می‌کرد و حرکات را پیش‌بینی می‌کرد.
این تراشه با استفاده از دو هزار الکترودی که به قشر حرکتی مغز متصل می‌شود، سیگنال‌های الکتریکی مغز را ضبط و رمزگشایی می‌کند. این تراشه که به اندازۀ یک سکه است، توسط رشته‌هایی به رساناهایی که درون مغز کاشته شده‌اند، متصل شده است. روند نصب تراشه در مغز نسبتاً ساده است و نورالینک ادعا می‌کند رشته‌های تراشۀ مغزی بسیار ظریف‌ هستند و با دست انسان قابل نصب نیستند.


ماسک می‌گوید که این فناوری برای مغز ایمن است و می‌توان به راحتی آن را جداسازی کرد. بنابراین تنها مانع نورالینک برای رسیدن به آزمایش‌های انسانی، تاییدیه سازمان غذا و دارو است. استانداردهای ما برای کاشت این دستگاه بالاتر از آن‌ چیزی است که مورد تایید سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد. استانداردهای ما برای امنیت این دستگاه از آن چه که دولت آمریکا می‌خواهد نیز بالاتر است.
ماسک در روز دوشنبه در توییتی بار دیگر زمان‌بندی خود برای سال ۲۰۲۲ را تکرار کرد و اعلام کرد که پیشرفت نورالینک زمانی که این دستگاه سال آینده در مغز انسان‌ها قرار بگیرد، ‌سرعت خواهد گرفت. ماسک گفت: «این اتفاق بزرگی است. من نمی‌خواهم بی‌دلیل امید بدهم اما مطمئنم که این اتفاق رخ خواهد داد. تراشه‌های نورالینک علاوه بر بازگرداندن توانایی حرکت به افراد ناتوان، می‌توانند در درمان اعتیاد و افسردگی نیز مفید باشند.»
ماسک فرآیند قرار دادن تراشه را نیز توضیح داده است. این فرآیند شامل برداشتن بخشی از پوست سر، وارد کردن الکترودها به وسیله ربات به مغز و قرار دادن تراشه است و تنها زخم کوچکی باقی می‌ماند. او همچنین اعلام کرد که این فناوری می‌تواند تبدیل به رابط مغزی کامل در طول ۲۵ سال شود و به ارتباط میان انسان و هوش مصنوعی کمک کند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    506 بازدید

    0 نظر

    درج: 21 آذر 1400

    توسط: u-120852
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های کتابنامه
    هوش کمپلکس ششم
    کتاب های جامع انسانی
    کتاب های جامع ریاضی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    کتاب های پرسش های چها گزینه ای

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir