فضاپیمایی برای نابودسازی سیارک بنو

0
فضاپیمایی برای نابودسازی سیارک بنو

دانشمندان ناسا برنامه‌ای برای نابودسازی سیارکی دارند که به احتمال ۱ در ۲۷۰۰ در ۲۱ سپتامبر سال ۲۱۳۵ به زمین برخورد می‌کند. این سیارک که بنو (Bennu) نام دارد، در حال حاضر در فاصله‌ی حدود ۵۴ میلیون مایلی (۸۴ میلیون کیلومتری) زمین به دور خورشید می‌چرخد. این سیارک که حدود ۴۸۷ متر پهنا و ۲۷ میلیارد کیلوگرم وزن دارد، احتملا به زمین برخورد نخواهد کرد. اما در ذات دولت ایالات متحده نیست که یک تهدید بالقوه (مهم نیست که چقدر بعید باشد) را نادیده بگیرد.

 
 
 
ناسا، سازمان ملی امنیت هسته‌ای آمریکا (NNSA) و دو آزمایشگاه سلاح‌های در وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا، با همکاری هم فضاپیمایی را طراحی خواهند کرد که می‌تواند، در صورت نزدیک شدن سیارک بنو آن را منفجر کند.


به گزارش Buzzfeed News، ماموریت برنامه‌ی هامر (HAMMER)، می‌تواند از یکی از دو تاکتیک برای مبارزه با سیارک استفاده کند. اگر یک سیارک به‌اندازه‌ی کافی کوچک باشد، هامر (HAMMER) از ابزار  ۸/۸  تنی استفاده می‌کند تا این سیارک را خٌرد کند. اما اگر سیارک بیش از حد بزرگ باشد، فضاپیما به جای آن از یک دستگاه هسته‌ای برای منفجر کردن آن استفاده می‌کند.

دیوید دیربورن فیزیکدانی از آزمایشگاه ملی لورنس لیورمور حتی به Buzzfeed News  گفته است که هامر می‌تواند، در مقابل سیارک قرار بگیرد تا سرعت آن را کم کرده یا مسیر آن را تغییر دهد. ایده هامر به سال ۲۰۱۰ برمی‌گردد. زمانی که گزارشی در مورد محافظت سیاره در مقابل اشیاء نزدیک زمین (NEOs) در Acta Astronautica منتشر شد.

دیربورن گفت:

    دو پاسخ واقع‌گرایانه‌ای که در نظر گرفته شده‌اند، عبارتند از: استفاده از یک فضاپیما به عنوان یک ابزار تاثیرگذار  یا یک حامل انفجاری هسته‌ای برای انحراف سیارک.

متاسفانه، این فضاپیما ممکن است که هیچ‌وقت ساخته نشود. دانشمندان ناسا تصمیم گرفته‌اند که هزینه‌ی پروژه را کاهش دهند. ماموریت اخیر اسیریس-رکس ناسا، در حال حاضر در راه بنو است و هزینه‌ای بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار در برداشته است، بنابراین بودجه، احتمالا مانع جدی برای تایید طرح هامر خواهد بود.

دانشمندان قرار است که طرح خود را در ماه مه ۲۰۱۸ در کارگاه اختلالات فاجعه‌بار در منظومه شمسی (CD9) در ژاپن ارائه کنند. اما حتی اگر ناسا و شرکایش برای به جلو بردن این پروژه چراغ سبز دریافت کنند.  سیارک بنو تنها ۰.۰۰۰۳ درصد شانس برای برخورد به زمین دارد. آماده‌سازی، به خصوص اگر احتمال برخورد سیارک با زمین وجود داشته باشد، ضروری است. اما بعید است که این سیارک بتواند، سناریویی آخرزمانی به مانند فیلم آرماگدون (۱۹۹۸) به وجود بیاورد!

اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,230 بازدید

    0 نظر

    درج: 18 فروردین 1397

    توسط: m.hosseini
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir