دانشمند آمریکایی ساختار داخلی سیاهچاله را توصیف کرد

0
دانشمند آمریکایی ساختار داخلی سیاهچاله را توصیف کرد
انریکو رینالدی فیزیکدان نجومی به همراه تیمش در دانشگاه میشیگان ایالات متحده آمریکا توانسته اند با استفاده از محاسبات کوانتومی و یادگیری کامپیوتری به توصیف ساختار داخلی سیاهچاله بر اساس فرضیه دوگانگی هولوگرافیک نزدیک شوند.

 او نتایج کار خود را در مجله PRX Quantum شرح داد.
فرضیه ریاضی دوگانگی هولوگرافیک که فیزیکدان نجومی آمریکا در تحقیق خود بر آن تکیه کرده ا، حاکی از آن است که دو نظریه موجود - ذرات و گرانش - معادل یکدیگر هستند، یعنی آنچه از نظر ریاضی در نظریه ذرات اتفاق می افتد، همان در نظریه گرانشی رخ می دهد  و بالعکس. مشکل اصلی این است که این ایده ها در ابعاد مختلف ساخته شده اند و برای مدت طولانی مقایسه آنها برای دانشمندان دشوار بود. علاوه بر این، دانشمندان در این مطالعه، توانستند توصیف ریاضی وضعیت کوانتومی مدل ماتریس را تعیین کنند.

نویسنده این کار علمی در مصاحبه با نشریه  Phys.org گفت: "از طریق استفاده از مدل‌های ماتریسی ساختار یک سیاه‌چاله، می‌توانیم به عنوان مثال دریابیم که این جرم آسمانی از داخل چگونه به نظر می‌رسد. چه چیزی در افق رویدادهای  یک سیاهچاله قراردارد؟ این چیزها از کجا آمده اند؟ پاسخ به این سوالات گامی در جهت اجرای نظریه کوانتومی گرانش خواهد بود.

دانشمندان با کمک فناوری های جدید، محاسبات کوانتومی و یادگیری عمیق کامپیوتر (Deep Learning) توانستند به چنین نتایجی دست یابند.
فیزیکدانان نجومی  امیدوارند که نتایج این مطالعه به راهنمای مهمی برای کار آینده روی الگوریتم‌های کوانتومی و یادگیری ماشین تبدیل شود تا  دانشمندان بتوانند از آن برای مطالعه گرانش کوانتومی با استفاده از فرضیه دوگانگی هولوگرافیک استفاده کنند.

در ماه ژانویه، کارشناسان دانشگاه لایپزیگ در آلمان دریافتند که افق درونی سیاهچاله می تواند هم بار مثبت و هم منفی داشته باشد.
سیاهچاله ناحیه‌ای در فضا-زمان با گرانشی بسیار نیرومند است که هیچ چیز حتی ذرات و تابش‌های الکترومغناطیسی مانند نور نمی‌توانند از میدان گرانش قدرتمند آن بگریزند.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,643 بازدید

    0 نظر

    درج: 29 فروردین 1401

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی سایت

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب‌های لقمه
    امتحانیوم
    آزمونیوم
    تیزهوشان

    دسته بندی مطالب

    کتاب های بیست پک
    لقمه طلایی

    آخرین نظرات ارسالی

    عالییییییییییییییی اصلا بهتر از استاد باقری نیست کلاس هاشون
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم خفن مهر و ماه و با تشکر از
    سلام و عرض ادب خدمت استاد باقری و عوامل مهر و ماه عزیز وبینار به
    سلام و درود خدمت همگی دوستان✨️ اول از همه از خدای بزرگ شاکرم که
    استاد باقری خیلی قشنگ درس میدن جوری که اصلا خسته نشی. واقعا
    سپاس فراوان از تدریس عالی شما استاد خیلی دوره کاملی بود

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2026 Mehromah.ir