در این جلسه جذب مواد غذایی که در رژیم غذایی انسانها یافت میشه رو با هم دیگه بررسی می کنیم که خواهیم دید شامل واحدهای سازنده پروتئینها، کربوهیدارتها و لیپیدها خواهد بود. چون اینها درشت مولکولهایی هستند که توی رژیم غذایی ما یافت میشه. واحدهای سازنده پروتئینها آمینواسیدها، کربوهیدراتها واحد سازندشون گلوکز و لیپیدها هم که واحدهای سازندشون همون اسیدهای چرب میتونیم بگیم که هست. مراحل جذب اینها رو خواهیم دید. مراحل جذب آب و مواد معدنی و در انتها مراحل جذب ویتامینهای محلول در چربی و آب را با یکدیگر بررسی خواهیم کرد.