آشنایی با دانشگاه :
دانشگاه بین المللی امام خمینی رحمت الله علیه، از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور است که باید آن را دستاورد انقلاب اسلامی و مولود مبارک آن دانست. این دانشگاه که به نام مقدس بنیانگذار جمهور اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) مزین است، در سایه ی اراده و تلاش خالصانه مسؤولان آن می کوشد ضمن کمک به گسترش تحصیلات آموزش عالی در ایران، به تربیت متخصصان متعهد برای خودکفایی علمی و فرهنگی کشورهای اسلامی و جهان پرعظمت اسلام بپردازد و بر پایه ی یک رسالت جهانی به موازات نشر علوم، فنون و ترویج معارف اصیل اسلامی در سطح بین المللی، زمینه های لازم را برای توسعه تحقیقات و نوآوری در ایران و انتقال آن به کشورهای اسلامی فراهم آورد. دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) به عنوان تنها دانشگاه بین المللی در میان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور در عرصه ی تربیت دانشجویان غیرایرانی فعالیت دارد.
لایحه ی تأسیس یک دانشگاه بین المللی اسلامی در دی ماه سال 1362 در مجلس شورای اسلامی ایران به تصویب رسید و دانشگاه با نام دانشگاه بین المللی قدس آغاز به کار نمود. در سال 1370 دانشگاه با مجتمع آموزش عالی دهخدا ادغام گردید و با نام دانشگاه بین المللی امام خمینی رَحمَت الله عَلیه، فعالیت رسمی خود را به صورت یک دانشگاه جامع آغاز کرد. اساسنامه ی دانشگاه نیز در تیر ماه سال 1377در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
ارکان دانشگاه بین المللی امام خمینی شامل هیأت امنا، رئیس دانشگاه و شورای دانشگاه است. اعضای هیأت امنای دانشگاه را، رئیس جمهور به عنوان رئیس، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان نایب رئیس و 6 تا 8 نفر از وزیران، نمایندگان مجلس و سایر شخصیت های برجسته علمی و کشوری و همچنین استاندار قزوین تشکیل می دهند.
تعداد 216 عضو هیأت علمی در حال تدریس و فعالیت علمی و پژوهشی در دانشگاه هستند که حدود 88 درصد از آنها دارای مرتبه ی علمی استادیار و بالاتر بوده و همگی در رشته های تخصصی خود جزء نخبگان علمی محسوب می شوند. علاوه بر این اعضای هیأت علمی دانشگاه دارای تألیفات، اختراعات و دستاوردهای علمی فراوانی در سطح ملی و بین المللی هستند که کسب رتبه ی نخست ترجمه کتاب در سال 83، کسب عنوان مقاله ی پراستناد سال های 2005 تا 2010 در رشته ی ریاضی، انتشار 334 مقاله ی ISI، ترجمه ی کتاب و ثبت 15 اختراع از سال 85 تا کنون از جمله ی این دستاوردها محسوب می شود.