رشتهاي كاملاً كاربردي و البته منزوي و متاسفانه به باور بعضي غير ضروري! زندگي يعني نحوه درك و فهم ما از محيط و عكسالعمل و رفتار ما در برابر آن.
روانشناس به بررسي نحوه ادراك محيط توسط موجود زنده يعني ما دانشآموزان از محيط خود و چگونگي رفتار ما در شرايط خاص مي پردازد.گرچه موجود زنده شامل غير انسان نيز ميشود ولي هدف اصلي اين رشته بررسي وضعيت انسان است.
شايد باورتان نشود كه اين رشته مي تواند در تبلور خلاقيتها و استعدادهاي دانشآموزان و در چرخه توليد اقتصادي پدران ما نقشي به مراتب مهمتر از رشتههاي تخصصي ايفا كند. اهميت علم روان شناسي ناشي از هميشگي بودن عملكرد ما انسان هاست. چون ما هميشه نيازمند آن هستيم كه افكار و تحليل ها و رفتارهاي خود و ديگران را بشناسيم و براي بهتر شدن و اصلاح امور حركت كنيم .
ضريب دروس تاريخ و جغرافي 3 و روانشناسي ، فلسفه ، منطق ، رياضي ، اقتصاد و فارسي 2 ميباشد.
تواناییهای لازم
زیستشناسی و شیمی در این رشته اهمیت بسیاری دارد و باید پایه علومزیستی دانشجوی این رشته قوی باشد. به همین دلیل امروزه دانشجویان این رشته از بین دو گروه آزمایشی علومانسانی و علومتجربی پذیرفته میشوند. از سوی دیگر آمار و ریاضی و زبان انگلیسی در این رشته کاربرد و اهمیت زیادی دارد. دانشجوی این رشته باید نسبت به اطراف و جامعه خود دید عمیقی داشته باشد تا بتواند ظرافتهای رفتاری افراد را درک کند و به ویژگیهای روانی افراد پی ببرد.