چگونه خوش اخلاق و خوش برخورد باشیم؟

0
چگونه خوش اخلاق و خوش برخورد باشیم؟
انسان های خوش اخلاق همیشه در بین تمام اقشار جامعه طرفدار بسیاری دارند. اخلاق خوب و خوش اخلاقی از ویژگیهای شخصیت یک انسان دوست داشتنی محسوب می شود. در این مقاله چند را برای خوش اخلاق شدن تان به شما پیشنهاد می کنیم.
حتماً در بین اقوام و دوستانتان با آدم‌های خوش‌ اخلاق برخورد کرده‎اید. این یک قانون نانوشته است که هر چقدر یک فرد خوش ‎اخلاق‎تر باشد، دوستان بیشتر و روابط بهتری را تجربه خواهد کرد.

همیشه لبخند داشته باشید

برای اینکه خوش اخلاق شوید، لبخند بزنید. به خاطر داشته باشید که خنده بر لب داشتن شما را فردی خونگرم و صمیمی جلوه می‌دهد. حتی اگر وضع روحی خوبی ندارید باز هم لبخند بزنید تا انرژی آن را در روند زندگی خودتان و دیگران احساس کنید.

آن ها کینه توز نیستند.

این افراد کینه ای از دیگران به دل نمی گیرند. در عوض آن ها اشخاصی هستند که کوچکترین کار خوب شما را تلافی می کنند. آن ها افرادی رنجوری نیستند و  مهربان هستند و در عوض این که بخواهند شرایط را بدتری کنند و یا به دیگران لطمه بزنند، به فکر پیدا کردن راهی برای بهتر کردن شرایط هستند.

آن ها با ملاحظه هستند.

این افرا نسبت به کاری که می کنند و یا حرفی که می زنند با دقت و وسواس هستند. این افراد دروغ گو نیستند و  برای ناراحت کردن طرف مقابلشان دنبال یک چیز منفی نمی گردند. آن ها می خواهند که همه افرادی که در اطرافشان هستند احساس خوشحالی داشته باشند. آن ها دوست  ندارد که به خاطر رفتارشان سایرین لطمه ای ببینند و یا خجالت زده و یا دست و پاچه شوند. به این ترتیب، آنها مراقبت رفتارشان هستند و جای این که سعی کنند فردی پرخاشگر و یا غمگین باشند، سعی می کنند تا مهربان و دوست داشتنی باشند.

کلمات منفی را دور بریزید

فهرستی از کلمات منفی را که گاهی ناخودآگاه به زبانتان می‌آید، تهیه کنید و با  خودتان عهد ببندید که هر هفته یک یا چند مورد از آن‌ها را کنار بگذارید.

معرف خودتان باشید

افراد خوش خلق تمایل زیادی برای برقراری ارتباط با افراد جدید دارند. پس اگر در جمعی ناشناس و تازه قرار گرفتید، خودتان را معرفی کنید و بگویید که هستید. اگر مکالمه را شروع کنید افراد مقابل شما هم به ادامه آن کمک خواهند کرد.

تمرین صبر کنید

برای خوش‌خلق‌تر شدن نیاز دارید که بتوانید با آدم‌های مختلف کنار بیایید. به این مهارت مدارا  می‌گویند و لازمه مدارا هم صبر است.

قضاوت نکنید

انسان خوب نباید قاضی کارهای دیگران باشد، پس اگر می‌خواهید خوش خلق باشید بهتر است دست از قضاوت کردن دیگران بردارید تا هم ذهن خودتان آرام گیرد و هم زندگی دیگران در آرامش باشد. این کار باعث خواهد شد روح و روانی سالم داشته و خوش اخلاقی تان تقویت گردد.

مهربان باشید

آدم‌های خوش خلق با دیگران مهربان هستند و اگر برای کسی کاری از دستشان بربیاید کوتاهی نمی‌کنند.

فردی مودب باشید

از راهکارهای خوش اخلاق شدن با ادب بودن و مودبانه رفتار کردن با دوستان و افراد غریبه است. سعی کنید با مودب‌تر شدن روابط اجتماعیتان را بهبود ببخشید. مثلا در اتوبوس دو صندلی را اشغال نکنید، در بیرون به ویژه مکان‌های بسته با تلفن بلند حرف نزنید. اگر نمی‌توانید به خاطر روز بدی که پشت سر گذاشته اید بخندید، لااقل بگویید که حالتان خوب نیست و نمی‌خواهید حرفی بزنید یا کاری کنید.

مطالعه کنید

شما هر چقدر که آدم آگاه‎تری باشید، آرامش روانی و خلقی بیشتری خواهید داشت و در نتیجه بهتر می‌توانید خلقتان را مدیریت کنید.

به دیگران کمک کنید

اگر در موقعیتی قرار گرفتید و مشاهده کردید که فردی نیازمند یاری است به او کمک کنید. لازم نیست کارهای چندان بزرگی انجام دهید فقط کافی است کمی مهربان و انسان گونه رفتار کنید همین. با انجام کمک‌های کوچک هم خودتان احساس بهتری خواهید گرفت و هم در نظر دیگران خوش اخلاقی تان ثابت خواهد شد.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    949 بازدید

    0 نظر

    درج: 8 اردیبهشت 1401

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    کتاب های کتابنامه
    هوش کمپلکس ششم
    کتاب های جامع انسانی
    کتاب های جامع ریاضی

    دسته بندی مطالب

    کتاب های امتحانِت
    کتاب های پرسش های چها گزینه ای

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir