چگونه خوشبین باشیم؟

0
چگونه خوشبین باشیم؟
آیا شما فردی خوش بین هستید یا بدبین؟ پاسخ دادن به این سوال در خور نحوه توجه و نگرش شما نسبت به زندگی است ، اما این هم به فرایندهای شیمیایی مغز شما هم بسیار مرتبط است. اگر احساس می کنید که فرد بدبینی هستید و می خواهید خوش بین شوید راهی وجود دارد و می توانید در این مقاله از نمناک مشکل خود را حل کنید.
خوش بینی را می توانید به مغز خود تعلیم دهید! این کار عملی است درست مثل هرگونه عادت دیگری که از طریق تکرار کردن آن به مغز خود یاد می دهید. بطور کل مطالعات نشان داده اند که افراد خوش بین نسبت به افراد بدبین شادتر ، فعال تر ، سریع در حل مشکلات و ... هستند. افراد خوش بین از کورتیزول (هورمون استرس) کمتری نسبت به افراد بدبین هستند و در نتیجه به استرس کمتری مبتلا می شوند و در هنگام استرس کم شما آرامش خواهید داشت و مشکلی روان شما را تهدید نخواهد کرد.

تغییراتی برای خوش بین شدن و دوری از بد بینی

1- شکر گذار باشید:

این چنین افکار نسبت به تمام داشته ها و نداشته هایتان سروتونین را افزایش و کورتیزول را کاهش می دهد که باعث تحرک بیشتر و در کل شادی بیشتر در شخص می شود. روزانه 3 بار شکر گذار باشید تا احساس خوبی نسبت به زندگی داشته باشید.
برای تمرین این گزینه می توانید یک دفترچه را همراه خود داشته باشید و نکات مثبتی که در روز برای شما اتفاق می افتد را در آن بنویسید و نسبت به آنها شکرگذار باشید. با این کار مغز شما خوش بین تر خواهد شد.


2- خوبی کنید:

کارهایی مانند مهر و محبت باعث ایجاد احساس خوب در دوپامین خواهد شد. حتی یک لبخند ساده نیز می تواند باعث شادی اطرافیانتان بشود. می توانید نوعی چالش را ایجاد نمایید که روزانه با ارسال یک ایمیل به دوستتان و بابت زحماتش تشکر کنید یا یک لیوان قهوه برای خود و یکی را برای دوست یا همکارتان بخرید و باهم بنوشید. این کار باعث خوش بین شدن شما خواهد شد و اینکه پس از گذراندن این مراحل کمی با زندگی آشنا می شوید و به آن خواهید پرداخت.

3- در انتخاب لغاتی که از آنها استفاده می کنید محتاط باشید:

زمانی که شروع به شکایت از شخصی یا گروهی می کنید ، قبل از آن سعی کنید خودتان را کنترل کنید و به عبارت ساده می شود گفت که " اگر چیزی برای گفتن ندارید ، حرف نزنید" بنابراین در انتخاب کلمات و لغاتی که می خواهید استفاده کنید دقت کنید تا مشکلی برای خود ایجاد نکنید.

4- خندیدن با صدای بلند:

خندیدن به عبارتی بهترین دارو و درمان است که می تواند بر شما تاثیرگذار باشد. خنده های از ته دل باعث تولید سروتونین می شوند که باعث آرامش یافتن مرکز استرس در مغز (amygdala) می شوند. سعی کنید بیشتر وقت خود را صرف خندیدن کنید یا با دوستانتان جمع شوید و فیلم های کمدی ببینید و دل سیر بخندید و همچنین می توانید به یوگا نیز بپردازید. پس خندیدن در هر روز از زندگی تان را فراموش نکنید.

5- ورزش کنید:

ورزش کردن باعث افزایش تولید ایندورفین ، سروتونین و دیگر مواد شیمیایی که برای بدن لذت بخش هستند ، می شود. برای گرفتن نتایج بهتر ، ضربان قلب خود را حداقل روزانه 20 دقیقه به حداکثر برسانید. اگر زمان رفتن به باشگاه را ندارید می توانید بصورت آنلاین تمارین را دنبال کنید و در خانه خود ورزش کنید.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    392 بازدید

    0 نظر

    درج: 14 اسفند 1400

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir