چرا احساس تنهایی می‌کنم؟

0
چرا احساس تنهایی می‌کنم؟
آیا تا به حال این سؤال را ازخود پرسیده‌اید که چرا احساس تنهایی می‌کنم. شاید شما در موقعیت بسیار خوبی باشید و بازهم احساس تنهایی کنید. لطفاً این احساسا را ر‌ها نکنید و به فکر از بین بردن این حس باشید. مه ما در شرایط مختلفی در حال زندگی کردن هستیم و این شرایط می‌تواند بر دلیل داشتن حس تنهایی تأثیر‌گذار باشد. در ادامه چند مثال را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

نشانه‌های احساس تنهایی

حس دوری از آدم‌های دیگر، اگر مهار نشود و فرد به موقع برای برطرف کردن آن اقدام نکند، می‌تواند عوارض بدی برای او داشته باشد و حتی به افسردگی تبدیل شود. کسی که حس تنهایی می‌کند، نشانه‌هایی از خود بروز می‌دهد. شما می‌توانید یا توجه به این نشانه‌ها بفهمید که دچار این پدیده شده‌اید یا خیر. در ادامه مهم‌ترین نشانه‌های این حس را بررسی می‌کنیم:


۱. داشتن خواب ناآرام

وقتی احساس تنهایی به سراغتان آمده باشد، سیستم خواب شما بهم خواهد ریخت. منظور از ناآرامی در خواب این است که به‌دفعات زیاد در طول خواب خود بیدار شوید و در نهایت بعد از اتمام خواب این حس را داشته باشید که هنوز خسته هستید. احساس بی‌کسی کیفیت خواب شما را از بین می‌برد. یادتان باشد که این بیدارشدن‌های مکرر سریع هستند و ممکن است شما متوجه آن نشوید.


۲. احساس علاقه به‌اشیا و وسایل

بر اساس تحقیقات جدید، برخی افراد وقتی که حس تنهایی به سراغشان بیاید، به وسایلی که از آن استفاده می‌کنند مانند موبایل، گلدان گل و یا هر وسیله دیگری علاقه بیش از حد نشان می‌دهند. یادتان باشد، بسیاری از متخصصان اعتقاد دارند که به هیچ عنوان وسایل نمی‌توانند جایگزین ارتباطات در دنیای واقعی و با موجودات زنده شوند.


۳. تجربه هیجانات شدید

تحقیقات نشان می‌دهند، افرادی که احساس تنهایی می‌کنند، مدام خود را سرزنش خواهند کرد و به همین دلیل سطح استرس و اضطرابشان بالاتر می‌رود. شاید این موضوع سبب شود تا فرد در مواقعی که نیاز به عکس‌العمل و پرخاش نباشد، احساسات شدیدی را از خود نشان دهند.


۴. اضافه‌وزن

میزان غذاش مصرفی برخی افرادی که احساس تنهایی می‌کنند، زیاد می‌شود و ممکن است که به غذا‌های چرپ بیشتر تمایل داشته باشند. از طرفی دیگر چون حس و حال فعالیت در فرد کم می‌شود، فعالیت‌های بدنی و ورزشی کمتر می‌شود و وزن فرد افزایش پیدا می‌کند.


۵. احساس خستگی

از آنجا که کیفیت خواب از بین می‌رود، فرد در طول روز احساس خستگی می‌کند و به همین دلیل کیفیت کار و زندگی فرد کاهش پیدا می‌کند.


چگونه احساس تنهایی نکنیم؟

حالا که نشانه‌های تنهایی را شناختید و فهمیدید که ممکن است به سراغ شما هم آمده باشد، اصلاً نگران نباشید. روش‌ها و کار‌هایی وجود دارد که می‌توانید با انجام آن‌ها از احساس بی‌کسی و تنهایی جلوگیری کنید و یا شدت آن را کاهش دهید. در ادامه چندین راهکار در اختیارتان قرار می‌دهم که می‌توانید با استفاده از آن‌ها حس تنهایی خود را کاهش دهید و با این پدیده مقابله کنید.

با دوستان نزدیک خود ارتباط بگیرید.
احساس بی‌کسی و تنهایی در خیلی مواقع، زمانی اتفاق می‌افتد که فرد حس کند ارتباط خود را با دیگران ازدست داده است. اگر دوستان کمی دارید، سعی کنید تا ارتباطات خود را گسترش دهید و دوستان نزدیک پیدا کنید. افرادی که بتوانید ارتباط صمیمی و عمیقی با آن‌ها داشته باشید.

داشتن حداقل دو تا سه دوست نزدیک می‌تواند تا حد زیادی از تنهایی شما بکاهد. یادتان باشد که تحقیقات نشان می‌دهند، کمیت ارتباط با دیگران تنهایی را کم نمی‌کند و کیفیت این ارتباطات است که با این حس شما مبارزه خواهد کرد.
نکته دیگری که باید به آن اشاره کنم این است که هیچ رابطه مجازی نمی‌تواند جای خود را به رابطه مستقیم با افراد دهد. درست است که دوستان مجازی می‌توانند در بهبودی شما کمک کنند ولی اگر خود را محدود به گوشی و شبکه‌های اجتماعی کنید، احساس تنهایی تقویت می‌شود. پس سعی کنید دایره ارتباط‌های خود را در دنیای واقعی با دوستان و اطرافیانتان افزایش دهید.


در کلاس‌های هنری شرکت کنید.
خلق یک اثر که می‌تواند هر چیزی باشد، می‌تواند تأثیرات مثبتی در شما داشته باشد و احساس تنهایی شما را تا حد زیادی کاهش دهد.
فعالیت‌های خود را گسترش دهد و برای خود سرگرمی ایجاد کنید.

باید کار‌هایی را انجام دهید که روحیه شما را خوب کند، به شما انرژی دهد و کمی شما را از فضای یکنواخت اطرأفتان جدا کند. سعی کنید فعالیت‌های ورزشی و تحرک خود را افزایش دهید. پیاده‌روی و یا دویدن در روز می‌تواند از آن کار‌هایی باشد که به کم شدن حس تنهایی شما کمک کند.
فیلم دیدن، مسافرت رفتن و کار‌هایی دیگری که بتواند حال و هوای شما را عوض کند، می‌توانند تأثیرات مثبتی بر روی روان شما داشته باشند و در روند درمان احساس تنهایی به شما کمک کنند.


یک چیز جدید یاد بگیرید.
هنگامی‌که چیز جدیدی یاد می‌گیرید، اشتیاق و هیجانی ایجاد می‌شود که حال شما را بهتر خواهد کرد. به‌عنوان نمونه می‌توانید زبان جدید یاد بگیرید و یا مهارتی در زمینه‌های گوناگون کسب کنید. آموختن، حواس شما را از حس تنهایی پرت خواهد کرد.


کتاب بخوانید.
کتاب شما را در اعماق خود غرق خواهد کرد. هنگامی که سرگذشت کاراکتر‌ها و شخصیت‌های کتاب را می‌خوانید با آن‌ها همزاد پنداری خواهید کرد و این باعث می‌شود تا درک بهتری از افکار دیگران پیدا کنید و کمک می‌کند که بهتر بتوانید در دنیای واقعی با اطرافیانتان ارتباط بگیرید.


در فعالیت‌های اجتماعی و خیرخواهانه شرکت کنید.
به گروه‌های بپیوندید که فعالیت‌های داوطلبانه و گروهی انجام می‌دهند، مانند گروه دوچرخه‌سواری و گروه‌های داوطلبی خیریه. انسان موجودی است اجتماعی و انجام کار‌های جمعی، بر روان فرد تأثیر مثبتی خواهد گذاشت و حس تنهایی را کمتر خواهد کرد. علاوه بر این کار‌های خیرخواهانه حس مهرو محبت را در فرد تقویت می‌کنند که می‌توانند جایگزین‌های خوبی برای تنهایی باشند.


از یک متخصص کمک بگیرید.
احساس تنهایی نیز مانند هر پدیده‌ای که روان فرد را درگیر می‌کند نیاز به رسیدگی دارد و توصیه می‌شود که برای بهبود خود از مشاور و روان‌شناس کمک بگیرید.
اشتراک گذاری:
  • مطالب مرتبط

    

    ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون:


    1,110 بازدید

    0 نظر

    درج: 1 اسفند 1400

    توسط: u-143390
    وضعیت: آفلاین
    گروه کاربری: پشتیبانی

    ارسال دیدگاه (0 مورد)

    در حال حاضر نظری در این مطلب ارسال نشده است.
    بیست پک
    هوش کمپلکس ششم
    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    دسته بندی مطالب

    هدیه+خرید
    هدیه+خرید

    آخرین نظرات ارسالی

    سلام این کتاب برای کنکور ۱۴۰۴ ویرایش شداه؟
    واقعا این کتاب خیلی به درد بخور بود ممنون از انتشارات مهر و ماه
    سلام وقت بخیر چاپ جدیدش کی میاد؟
    سلام من با این کتاب تونستم تیزهوشان قبول بشم خیلی خوبه
    سلام این کتاب چاپ چه سالی؟
    حسین 1403/05/8 - 07:46
    سلام تفاوت رشته فقه و حقوق با فقه و مبانی حقوق چیه؟!

    آمار سایت

    با ما در ارتباط باشید ، منتظر نظرات شما هستیم.
    
    عضویت در خبرنامه ایمیلی :
    برای عضویت در خبرنامه پیامکی، عدد 1 را به 02196884 پیامک کنید.
    رضایت مندی مشتری
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره وب و موبایل ایران
    جشنواره کتاب مجازی
    برند محبوب مصرف کنندگان
    Copyright © 2010 - 2023 Mehromah.ir