به گزارش خبرگزاري مهر، اين طرح، يک سفر سه نفره را به مريخ با استفاده از يک فضاپيماي دو قسمتي کوچک پيش بيني مي کند.
ناسا مي گويد سال 2033 زودترين زماني است که مي توان براي سفر انسان به مريخ در نظر گرفت اما دانشمندان کالج امپريال لندن ماموريتي را توصيف مي کند که طي آن انسان تا هشت سال ديگر روي مريخ فرود خواهد آمد.
پروفسور تام پايک سرپرست محققان انگليسي مي گويد اين سفر مي تواند گام مهم بعدي براي بشر در فضا باشد. به گفته وي چنين سفري به مريخ مي تواند مشابه ماموريت نيل آرمسترانگ و باز آلدرين به ماه، البته اين بار در قرن بيست و يکم و به مريخ باشد.
وي اظهار داشت: اکنون ماموريت مفهومي را طراحي کرده ايم که از روبات و انسان براي رفتن به مريخ و بازگشت به خانه استفاده مي کند. اين روبات ها به دشت هاي شمالي مريخ اعزام مي شوند و با يک موشک بدون سوخت به زمين باز مي گردند.
اين دانشمند معتقد است، ارسال مخازن خالي ميزان زيادي از جرم را در زمان پرتاب حفظ مي کند. در عوض اين روبات ها مي توانند يخ مريخ را حفاري کنند. وقتي يخ ذوب شود مي توانيم از برق خورشيدي براي توليد هيدروژن و اکسيژن براي پر کردن مخازن سوخت استفاده کنيم. ترکيب هيدروژن با اتمسفر مي تواند متان قدرتمند بسازد.
به گفته پايک سپس سه خدمه به اين ماموريت اعزام مي شوند و 9 ماه طول مي کشد تا از زمين به مريخ برسند. بدون جاذبه، عضلات ضعيف و استخوانها شکننده مي شوند از اين رو فضانوردان به گرانش مصنوعي نياز دارند.
به گفته وي تقسيم فضاپيما به دو بخش که توسط يک افسار به هم متصل مي شوند و چرخيدن اين دو بخش به دور يکديگر، مشکل گرانش را حل مي کند. با سرعت چرخش مناسب، فضانوردان تصور مي کنند که گرانش را حس مي کنند.
فرود بر روي مريخ فقط چند دقيقه طول مي کشد و مودول فرود با سرعت بسيار بالاي 22530.8 کيلومتر بر سرعت به مريخ نزديک مي شود.
به گفته پايک اتمسفر مريخ سرعت فرود را به 1126.5 کيلومتر بر ساعت کاهش مي دهد سپس چترها و موشک سرعت مودول را بيشتر کاهش داده و فضاپيما در گرم ترين نقطه بر روي مريخ در نزديکي استوا فرود خواهد آمد.
اين پژوهشگر اظهار داشت براي بازگشت، خدمه بايد يک سفر هزار و 600 کيلومتري را از استوا به شمال مريخ انجام دهند تا به موشک بازگشت برسند.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: