اریک اشمیت طی این اظهارات یادآور شده است که تا پایان این دهه همه انسانها در زمین به اینترنت متصل هستند. وی اضافه کرده است که تصور وجود ۲ میلیارد کاربر اینترنتی جذاب است، اما فکر کردن به ۵ میلیارد کاربر آنلاین ظرف یک دهه بسیار هیجان انگیزتر به نظر میرسد.
بر اساس اعلام اتحادیه ارتباطات راه دور بینالمللی که به عنوان یک سازمان وابسته به سازمان ملل که در راستای اطلاعات، ارتباطات و فناوری کار میکند، امسال، سال ۲۰۱۳، ۳۸ درصد از جمعیت جهان از اینترنت استفاده میکنند، که این تعداد در مقایسه با سال گذشته ۳۵ درصد افزایش یافته است.
این در حالی است که عدهای از کارشناسان با اشاره به اینکه کشورهای فقیر و در حال توسعه در جهان با عدم وجود زیرساختهای درست وب و با وجود نقص در این زیرساختها در حال منزوی شدن هستند و برخی دیگر به واسطه عواملی چون جغرافیای دور از دسترس و محدودیت از این فضا فاصله گرفتهاند، این پرسش را مطرح کردهاند که آیا نظریه اشمیت بیش از حد خوشبینانه نیست؟ شاید این نظریه خوشبینانه باشد، اما نمیتوان آن را تکذیب کرد.
جولی بورت از بیزینس اینسایدر یادآور شده است که تعدادی پروژه در حال اجرا است تا همه انسانهای کره زمین بتوانند از مزایای عصر دیجیتال استفاده کنند.
شرکت گوگل نیز خود از پروژهای حمایت میکند که به «اینترنت بدون مرز» شهرت دارد و به عنوان یک گروه غیرانتفاعی تلاش میکند رایانه و فناوریهای مربوط به آن را در نقاط فقیر و دور افتاده دنیا به نیازمندان اهدا کند. این پروژه تا کنون عمدتا در مکزیک، آمریکای مرکزی و آفریقا اجرا شده است.
از سوی دیگر سامسونگ نیز از پروژه آنلاین کردن کلاسهای درس در نقاطی چون جنوب آفریقا و سودان حمایت میکند. بیتردید افزایش موبایل-وب نقش مهمی در تحقق چنین نظریههایی ایفا میکند، در آفریقا تعداد مردمی که به تلفن همراه دسترسی دارند از تعداد افرادی که به انرژی برق دسترسی دارند، بیشتر است. بر اساس اعلام گوگل، در آفریقای جنوبی ۲۵ درصد از جستجوها در هفته از طریق دستگاههای موبایل صورت گرفته است که این میزان در آخر هفتهها به ۶۵ درصد میرسد.
ارسال مطلب به ایمیل دوستاتون: